oma_anvia.png

Yritysliittymät

Yritysliittymät

Anvia ja Elisa tarjoavat yhdessä entistä kattavammat ja monipuolisemmat palvelut. Palvelutarjontamme laajenee jatkuvasti ja nyt Anvialta on saatavilla myös Elisan internetliittymät yrityksille. 
 

Elisa Netti Plus ja Elisa Netti Pro - Hanki luotettavat nettiyhteydet vaativaan käyttöön 

Elisa Netti Plus ja Elisa Netti Pro tarjoavat vaativaan yrityskäyttöön kattavan valikoiman liittymämalleja ja lisäpalveluita. Ne varmistavat yrityksellesi laadukkaat yhteydet. Saat siis meiltä entistä tehokkaammat puitteet tuottavaan työskentelyyn.
 

Elisa Netti Plus - laadukas perusliittymä pk-yrityksille 

Elisa Netti Plus on kustannustehokas ja helppokäyttöinen internet-liittymä. Se on kokonaisuus, joka jo peruskokoonpanollaan riittää useimpien yritysten tarpeisiin. Siinä on loistava hinta-laatu-suhde. Lisätietoja Elisa Netti Plus –liittymästä löydät täältä: yrityksille.elisa.fi/netti-isolle-yritykselle

 

Elisa Netti Pro - tehokas ja räätälöitävä liittymä 

Suuren yrityksen, konesalin tai isomman toimipisteen liittymäksi kannattaa valita Elisa Netti Pro. Luotettavat tietoliikenneyhteydet räätälöidään tarpeesi mukaisiksi tietoturva- ja varmistuspalveluiden avulla. Data kulkee parasta mahdollista vauhtia molempiin suuntiin. Elisa Netti Pro on ihanneratkaisu myös niille, jotka tuottavat paljon sisältöä verkkoon. Lisätietoja Elisa Netti Pro –liittymästä löydät täältä: yrityksille.elisa.fi/netti-isolle-yritykselle

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi paras internetliittymä!

 

Anvia on nyt osa Elisaa ja haluamme yhdessä palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin. Yhtenäistämme palveluvalikoimaamme varmistaaksemme asiakkaillemme uusimmat, innovatiiviset palvelut. Yhtenäistämisen myötä Anvia Yritysliittymä ja Anvia Yrityslaajakaista eivät ole enää tilattavissa. Muutoksella ei ole vaikutusta nykyisiin Anvia Yritysliittymä- ja Anvia Yrityslaajakaista –liittymäsopimuksiin. Nykyisten Anvia Yritysliittymä- ja Anvia Yrityslaajakaista –liittymien tekninen ylläpito ja tuki jatkuvat entisellään ja varmistamme jatkossakin laajakaistaliittymien korkean palvelutason.  

Muut lisäpalvelut 

Domain

Domain eli verkkotunnus on Internet-palveluiden ydin, jonka ympärille rakentuvat niin sähköposti- kuin www-osoitteetkin. Oman domainin hyödyntäminen viestinnässä ja markkinoinnissa on helppo tapa tehdä yrityksen nimestä entistä tunnetumpi.

Anvian Domain-palvelu tarjoaa seuraavia verkkotunnuksia:

Suomen Viestintäviraston kansallinen verkkotunnus: .fi

Kansainväliset verkkotunnukset: .eu, .com, .net, .org, .biz, .info, .asia, .mobi, .name ja .jobs.

Lisäksi voidaan rekisteröidä Suomen ohella lukuisia muita kansallisia verkkotunnuksia.

Anvia Yrityssähköposti

Anvia Yrityssähköposti on helppokäyttöisen sähköpostiratkaisu yrityksille. Yrityssähköpostissa on mahdollista luoda uusia sähköpostitilejä, muuttaa tilien kokoa ja luoda tileille aliasosoitteita. Anvia Yrityssähköposti -palvelu vaatii oman verkkotunnuksen (domainin).

Palveluvaihtoehdot:

 • Anvia Yrityssähköposti S (2 Gt levytila)

 • Anvia Yrityssähköposti M (5 Gt levytila)

 • Anvia Yrityssähköposti L (10 Gt levytila)

Verkkotila

Verkkotila tarjoaa Anvian yritysasiakkaille mahdollisuuden käyttää varmistettua levytilaa verkossa esimerkiksi tietojen varmuuskopiointiin tai sähköisen materiaalin, kuten esitteiden ja ohjekirjojen säilyttämiseen oman yrityksen ulkopuolella. Verkkotilan hyödyntäminen parantaa yrityksen tietoturvaa ehkäisemällä tiedostojen lopullista häviämistä esimerkiksi varkauden tai muiden vahinkojen seurauksena.

Palvelun sisältö:

 • varmistettu levytila Anvian palvelimella
 • nopea yhteys verkkoon
 • käytössä Web-palvelin
Kotisivutila

Kotisivutilan avulla yritys saa omat kotisivunsa näkyviin Internetiin. Anvian nopeat ja luotettavat yhteydet sekä tehokkaat palvelimet takaavat tilan laadukkuuden.

Palvelun sisältö:

 • Unix (Apache + PHP) -pohjainen palvelu
 • 100 Mt:n levytila
 • FTP-yhteys (TLS-salaus)
Verkkotietokanta

Verkkotietokannan avulla yritys voi luoda tietokannan Anvian yritysverkon palvelimelle. Nämä tietokantapalvelimet sijaitsevat Anvian turvallisessa konesalissa, jonne voidaan tehdä hakuja vain Anvian yritysverkossa olevilta www-palvelimilta. Anvia huolehtii tietokannan tietoturvapäivityksistä, joten yritys voi keskittyä sen hyödyntämiseen liiketoiminnassaan.

Palvelun sisältö:

 • pohjautuu MySQL-tietokantaan
 • tietokantahakuja vain Anvian yritysverkossa olevilta www-palvelimilta (kotisivutila yrityksille)
 • MySQL:n web-pohjaisella hallintatyökalulla voi luoda / pudottaa / muokata tauluja, poistaa / muokata / lisätä sarakkeita, suorittaa SQL-lauseita ja tulostaa dataa eri muodoissa
 • hallintatyökalua voi käyttää mm. suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi
 • nopea verkkoyhteys
 • luotettava laitealusta ja levypalvelut
 • Unix- tai Windows -tietokantapalvelut
SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti mahdollistaa palvelimen ja käyttäjän Internet-selaimen välisen tietoliikenteen salauksen. Tämän ansiosta kaikki tieto säilyy luottamuksellisena, eikä kukaan ulkopuolinen pysty lukemaan tai muokkaamaan tietoja. SSL-sivut sijaitsevat turvatulla palvelimella, jonka Internet-osoitteen alku on https://.

Anvia tarjoaa SSL-sertifikaatin asiakkaan omille palvelimille tai Anvian konesalissa oleville palvelimille.

SSL-sertifikaattia tarvitaan esimerkiksi:

 • webmail-sähköpostipalveluissa
 • verkkokaupoissa maksuliikenteen turvaamiseksi
 • salaamaan liikennettä verkkosivuilla tai –palveluissa, joissa käsitellään henkilötietoja tai muuta arkaluonteista tietoa
 • suojattujen verkkoyhteyksien tarjoamiseen (esim. IMAP SSL)
 • kännykän ja sähköpostipalvelimen välisen tietoliikenteen suojaamiseen
 • hallinta- tai rajapintatoteutuksien liikenteen suojaamiseen (esim. Web Services)
Anvia Kiertotie – Varmennuspalvelu

Anvia Kiertotie varmistaa tietoliikenneyhteyden toiminnan mahdollisissa häiriötilanteissa. Se on langaton varmistusyhteys kiinteälle yritysliittymälle sekä yritysverkkoon liitetyille palveluille. Varmistettava yhteys voi olla toimipisteen internet- tai yritysverkkoliittymä, ja siihen voidaan liittää asiakkaan palvelut Anvian verkossa, esim. konesalipalvelut.

Varmennuspalvelu turvaa yhteydet häiriötilanteessa

 • Anvian toimittama päätelaite C819-4G toteuttaa varmistuksen kiinteän ja langattoman verkon välillä
 • Dynaaminen DNS-osoite mahdollistaa hallinta- ja etäyhteydet eri operaattoreiden langattomissa verkoissa
 • Sähköposti-ilmoitukset häiriötilanteissa asiakkaan valitsemaan osoitteeseen
 • Mahdollista valita yrityksen ja toimipisteen kuuluvuuden kannalta sopivin langaton liittymä

Anvia Kiertotie on liitettävissä seuraaviin palveluihin: Anvia Yrityslaajakaista, Anvia Yritysliittymä, Anvia Yritysverkko IP-VPN-palveluihin.