oma_anvia.png

Anvia ja Elisa tarjoavat yhdessä entistä kattavammat ja monipuolisemmat palvelut. Palvelutarjontamme laajenee jatkuvasti ja nyt Anvialta on saatavilla myös Elisan internetliittymät yrityksille. 

Elisa Netti Lite - Helppo ja luotettava laajakaistaliittymä pienyrityksille 

Elisa Netti Lite on pienen toimiston laajakaistaliittymä, joka sopii hyvin myös kotikonttorille ja etätyön tueksi. Liittymällä saat parhaan tarjolla olevan tiedonsiirtotekniikan ja -nopeuden, helposti hankittavassa ja käyttöönotettavassa paketissa. Lisätietoja Elisa Netti Lite –liittymästä löydät täältä: yrityksille.elisa.fi/netti-pieneen-toimistoon

 

Elisa Netti Lite 

·        Nopea asentaa ja ketterä käyttää
·        Lisäpalvelut laajentavat käyttöä
·        Helppoutta yrittäjän arkeen – keskitä viestintäratkaisut 
       

Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi paras internetliittymä! 

 

Anvia on nyt osa Elisaa ja haluamme yhdessä palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin. Yhtenäistämme palveluvalikoimaamme varmistaaksemme asiakkaillemme uusimmat, innovatiiviset palvelut. Yhtenäistämisen myötä Anvia Yrittäjän Laajakaista ole enää tilattavissa (pl. kaapelimodeemitekniikalla toteutettavat liittymät). Muutoksella ei ole vaikutusta nykyisiin Anvia Yrittäjän Laajakaista – liittymäsopimuksiin. Nykyisten Anvia Yrittäjän Laajakaista – liittymien tekninen ylläpito ja tuki jatkuvat entisellään ja varmistamme jatkossakin laajakaistaliittymien korkean palvelutason.