oma_anvia.png

Sähköposti

Mainostoimisto Printin ongelma:

”Kaikille meidän työntekijöille pitäisi saada printti.fi-päätteiset mailiosoitteet. Lisäksi työkavereiden menot pitäisi nähdä niiden kalentereista ja neukkari saada varattua sähköisesti – myös reissusta. Tällaista systeemiä ei osata itse rakentaa. Samalla sähköpostin kanssa olisi hyvä päivittää toimisto-ohjelmatkin uusiin versioihin.”

 

Anvian ratkaisu: Sähköposti ja toimisto-ohjelmat (Office 365)

Office 365 -palvelupaketti sisältää yritystason sähköpostin ja Microsoft Office -ohjelmistot lisäpalveluineen. Ratkaisussa yritys saa haluamallaan osoitteella sähköpostin ja kalenterin, joita pystyy jakamaan ja käyttämään mistä vain Internetin välityksellä. Tietokoneen lisäksi mailit ja kalenterit toimivat luonnollisesti myös kännyköissä. Sähköpostin ohella Office 365 -ratkaisu mahdollistaa viestimisen työkavereiden kanssa myös verkkoneuvottelujen ja pikaviestien avulla.

 

Monipuolisten viestintämahdollisuuksien lisäksi Office 365 -palvelupakettiin kuuluvat Office-ohjelmistot kaikille työntekijöille. Uudenlaisen ratkaisun ansiosta voit käyttää omia toimisto-ohjelmiasi miltä tahansa Windows 7- tai Windows 8 -tietokoneelta, jossa on nettiyhteys. Toimisto-ohjelmilla tuotettujen dokumenttien tai muiden tiedostojen helppoa tallennusta ja jakamista varten palvelupakettimme sisältää myös runsaasti tallennustilaa turvallisessa sijoituspaikassa.

LUE LISÄÄ

Yrityksesi henkilöstömäärän muuttuessa Office 365 -ratkaisuun on helppo lisätä tai poistaa käyttäjiä ja omien palveluiden hallinnointi on yksinkertaista. Ja investoida ei tarvitse, maksat aina vain sovittua kuukausihintaa käyttämästäsi palvelusta. Lisäksi ratkaisussa on kiinnitetty erityistä huomiota hyvään tietoturvaan mm. laadukkaan roskapostin ja haittaohjelmien torjunnan muodossa.

Toimivan kokonaisuuden kruunaa Anvian apu Office 365 -paketin asennuksessa ja käytössä – huolehdimme tarvittaessa sen käyttöönotosta ja asiakkaan henkilökunnan koulutuksesta sekä annamme tukea myös myöhemmin palveluiden varsinaisen käytön aikana.
 

Tekniset tiedot

  • Yritystason sähköposti 50 Gt:n käyttäjäkohtaisella postilaatikolla, liitetiedostojen maksimikoko 25 Mt
  • Jaetut kalenterit sekä aikataulu- ja tehtäväluettelotyökalut
  • Office-ohjelmat käytettävissä PC:n lisäksi myös Maceillä, Windows-tableteilla, iPadeilla ja valikoiduilla muilla laitteilla
  • Käytä, muokkaa ja näytä Word-, Excel- ja PowerPoint-tiedostoja iPhone-, Android- ja Windows Phone -puhelimissa.
  • HD-tason videoneuvotteluissa mahdollisuus esitysmateriaalien jakamiseen
  • Pikaviestit
  • 1 Tt käyttäjäkohtaista tallennustilaa tiedostoille turvallisessa pilvipalvelussa
  • WWW-pohjainen hallintaportaali sähköpostikäytäntöjen hallintaan ja käyttösääntöjen määrittämiseen

Domain

Domain eli verkkotunnus on Internet-palveluiden ydin, jonka ympärille rakentuvat niin sähköposti- kuin www-osoitteetkin. Oman domainin hyödyntäminen viestinnässä ja markkinoinnissa on helppo tapa tehdä yrityksen nimestä entistä tunnetumpi.

Anvian Domain-palvelu tarjoaa seuraavia verkkotunnuksia:

Suomen Viestintäviraston kansallinen verkkotunnus: .fi

Kansainväliset verkkotunnukset: .eu, .com, .net, .org, .biz, .info, .asia, .mobi, .name ja .jobs.

Lisäksi voidaan rekisteröidä Suomen ohella lukuisia muita kansallisia verkkotunnuksia.


Sähköposti Office 365

Yrityssahkoposti.jpgHinta alk. 10,50 €/kk/käyttäjä (alv 0%)