oma_anvia.png

tukkutalo_0.jpg

Lähtökohta

Tukkutalo on Seinäjoella ja Jyväskylässä toimiva päivittäistavaroiden tukkukauppa. Yrityksen johtava toiminta-ajatus on henkilökohtainen ja tehokas asiakaspalvelu. Avatessaan Jyväskylän toimipisteensä päätti Tukkutalo päivittää puheratkaisunsa paremmin laajentunutta toimintaa vastaavaksi.

Ratkaisu

Tukkutalon puheratkaisuksi valikoitui Anvia Yhteydenpito, jossa yhdistyvät nopeatempoisessa tukkukaupassa tarvittavat erikoisominaisuudet, joustavuus ja toimintavarmuus. Muistiinpanojen tekeminen, välipuhelut ja puheluiden edelleen ohjaaminen onnistuvat helposti ja ennen kaikkea nopeasti pöytäpuhelimia ja ammattitason langattomia sankaluureja hyödyntävällä kokonaisuudella.

Ja mikä tärkeintä, ratkaisun avulla jaksaa työskennellä puhelimessa koko päivän. Kokonaisuuden täydentävät helposti muistettavat puhelinnumerot ja varastojen WLAN-yhteyttä hyödyntävät kännykät.

Hyödyt

”Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja asiantuntevasti. Anvian tarjoama puheratkaisu tukee tätä – se on helppo ja nopea käyttää. Lisäksi kilpailukykyinen hinnoittelu ja ’perinteiset’ numerot, joihin asiakkailla on matala kynnys soittaa, ovat meille tärkeitä asioita”, kertoo J-P Heinonen Tukkutalosta.

Lisätietoja: Mikko Lehmus, puh. 044 411 4281, mikko.lehmus@anvia.fi
 

Tutustu käytettyihin palveluihin:

Yhteydenpito.jpg Anvia Yhteydenpito
Yritysliittyma.jpg Yritysliittymä
Yrityssahkoposti.jpg Sähköposti