oma_anvia.png

Skaala

Lähtökohta

Skaala Ikkunat ja Ovet Oy on ikkunoiden ja ovien valmistukseen ja markkinointiin keskittynyt yritys. Skaala halusi korvata toimitilojensa perinteisiä ilmoitustauluja helposti päivitettävällä infojärjestelmällä, koska tauluille jäi esille vanhentuneita tietoja sisältäneitä ilmoituksia.

Ratkaisu

Anvia toimitti Skaalalle Anvia Ruutu -infonäyttö-järjestelmän käytettäväksi sekä yrityksen vastaanottopisteessä että tuotantotiloissa. Eri tiloissa olevilla näytöillä voidaan esittää samaan aikaan eri materiaaleja. Skaalalle luotiin myös yrityksen ilmeeseen sopivat valmiit esityspohjat infonäyttöjärjestelmään.

Hyödyt

”Infonäytöllä voi ajastaa sisällön halutuksi ajaksi näkyviin. Sisällön tuotto voidaan jakaa organisaation eri osille: puhelinkeskus, palkanlaskenta ja tuotannonjohto voivat päivittää omia osiaan. Anvia Ruudun valitsimme, koska se on valmis, testattu paketti infonäyttöjen luontiin ja hallintaan.  Järjestelmän käyttöönotto on helppoa ja se ei tarvitse erityisiä tietoliikenneratkaisuja tai kaapelointeja, pelkkä nettiyhteys riittää”, kertoo Skaala Ikkunat ja Ovet Oy:n atk-päällikkö Ilkka Talaskivi.

Lisätietoja: Mika Haikola, puh. 050 591 6011, mika.haikola@anvia.fi