oma_anvia.png

Maailmanlaajuista viestintää oikeilla välineillä

Prohoc on monialainen, projektiteollisuuteen palveluita tuottava insinööritalo. Prohocin tarjoamat palvelut vaihtelevat projektien kokonaisvaltaisesta toteuttamisesta ja projektidokumentaation tuottamisesta aina yksittäisten ammattilaisten työskentelyyn asiakkaiden, kuten Metson, Wärtsilän, Andritzin tai ABB:n, hankkeissa. Yrityksen henkilökunnasta yli puolet työskentelee jatkuvasti projektitöissä ulkomailla. Tämä tuo haasteita myös tiedon jakamisella ja IT-järjestelmille.

Prohocin käytössä ollut sähköpostiratkaisu ei tukenut työntekijöiden liikkumista parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi työdokumenttien jakaminen ja sisäinen viestintä ympäri maailmaa oli vaikeaa.

sitaatti.pngSähköpostilaatikot täyttyivät helposti ja niihin jouduttiin hankkimaan jatkuvasti lisää tilaa. Tiedostojen jakamiseen tai pikaviestintään ei ollut vakiintunutta tapaa ja erillisten ohjeistusten antamisesta aiheutui vaivaa” kuvaa Prohocin Business Development Manager Iiro Wesslin.


Monta liikkuvan työn ratkaisua samassa paketissa

Anvia tarjosi Prohocin käyttöön Office 365 – ratkaisun noin 60 työntekijälle. Nyt suurilla postilaatikoilla varustetuista sähköposteista ei lopu tila kesken ja työntekijät pääsevät niihin käsiksi mistä päin maailmaa tahansa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Tiedostojen jakamista varten ratkaisussa on runsaasti tallennustilaa turvallisessa pilvipalvelussa. Pikaviestintä taas hoituu samaan kokonaisuuteen sisältyvän Lync-palvelun avulla, joka mahdollistaa myös verkkoneuvottelut äänen ja kuvan kera.

sitaatti.pngUusi ratkaisu on helpottanut huomattavasti viestintää ja työmateriaalien jakamista maailmalla olevien työntekijöidemme kanssa” toteaa Wesslin. ”Palveluiden käyttöönotto meni nopeasti ja sujuvasti eikä hankaloittanut meidän arkeamme – tästä kiitos Anvian asiantuntijoille” Wesslin lisää.

sitaatti.pngOlemme tehneet Prohocin kanssa pitkään yhteistyötä myös tietoliikenteen sekä IT-laitteiden tiimoilta. Yritämme palveluillamme helpottaa heidän arkeaan ja liiketoiminnan tekemistä” summaa Anvian yhteyspäällikkö Jari Jokela.

Lisätietoja: Jari Jokela, puh. 050 316 0111, jari.jokela@anvia.fi 

referenssi.png Lue Prohocin asiakastarina

Tutustu käytettyihin palveluihin:

yrityssahkoposti.png Sähköposti Office 365