oma_anvia.png

lawtax_0.jpg

Lähtökohta

Lawtax on Seinäjoella ja Jalasjärvellä toimiva täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminnan ohjenuorina ovat asiakkaiden ammattitaitoinen, keskusteleva ja ajantasainen palveleminen. Yrityksen toimipisteissä oli käytössä erillisiä lankapuhelin- ja kännykkäliittymiä, jotka haluttiin yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena oli sekä asiakkaiden, että oman henkilökunnan sisäisen asioinnin helpottaminen entisestään.

Ratkaisu

Anvia toteutti Lawtaxille DNA Mobiilivaihteen, joka yhdisti n. 15 henkilön erilliset puheratkaisut yhdeksi helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi. Nyt yrityksen työntekijöillä on vain yksi puhelinnumero ja päätelaite, kännykkä, josta he ovat helposti tavoitettavissa. Lawtaxilla aiemmin käytössä olleet kännykkänumerot siirtyivät mobiilivaihteeseen sellaisinaan ja liikkuvat laajakaistat tarjoavat nettiyhteydet kännyköihin niitä tarvitseville.

Vaihteen ja kännyköiden lisäksi Anvia toimitti Lawtaxille myös yritystason kiinteät nettiyhteydet ja palomuurin tietoliikenteen sujuvuutta varmistamaan.

Hyödyt

”Olemme tyytyväisiä mobiilivaihteeseen. Se toimii kuten oli tarkoituskin, ja ratkaisua on tarvittaessa helppo kasvattaa toiminnan mukana”, kertoo Lawtaxin toimitusjohtaja Ari Valtonen. ”Oma mottomme on: ’Sen huomaa kun taloushallintosi on hyvissä käsissä.’ Sama pätee myös puheratkaisuihin”, lisää Valtonen.

Lisätietoja: Mikko Lehmus, puh. 044 411 4281, mikko.lehmus@anvia.fi
 

Tutustu käytettyihin palveluihin:

mobiilivaihde.png Mobiilivaihde
yritysliittyma.png Yritysliittymä
palomuuri.png Palomuuri