oma_anvia.png

Mesiel Oy.jpg

Lähtökohta

Mesiel Oy on Kokkolassa toimiva sähkö-, instrumentointi- ja teleasennuksia sekä niihin liittyviä suunnittelupalveluita talotekniikkaan ja teollisuuteen tarjoava yritys. Mesiel tarvitsi luotettavan kumppanin tarjoamaan turvapalveluita urakkakohteisiinsa sekä varmatoimisia tietoliikenneyhteyksiä ja IT-laitteita toimistoonsa.

Ratkaisu

Anvia osoittautui yritykseksi, jolta löytyi tarvittava valikoima Mesielin kaipaamia eri alojen palveluita. Anvian turvapalveluita, jotka käsittävät mm. paloilmoitin- sekä kulun- ja kameravalvontaratkaisuja, tarjotaan yhteistyössä Mesielin kanssa soveltuviin työkohteisiin. Mesielin toimiston työtä taas helpottavat Anvian luotettavat nettiyhteydet sekä tehokas monitoimilaite.

Hyödyt

”Asiakkaan kannalta paras ratkaisu nyt ja tulevaisuudessa – tällä periaatteella Mesiel pyrkii toimimaan. Tämä vaatii paljon myös kumppaneiltamme. Anvian kanssa yhteistyö on onnistunut ja jatkunut pitkään heidän kilpailukykyisten ja luotettavien palveluidensa sekä hyvien työntekijöiden ansiosta”, kuvaa Mesielin toimitusjohtaja Juha Puumala.

Lisätietoja: Mika Haikola, puh. 050 591 6011, mika.haikola@anvia.fi
 

Tutustu käytettyihin palveluihin:

yritysliittyma.png Yritysliittymä
muut_it-laitteet.png Laitteet