oma_anvia.png

Ilkka-Yhtymät Oyj.jpg

Lähtökohta

Ilkka-Yhtymä Oyj on pohjalainen viestintäyhtymä, joka harjoittaa kustannus- ja painotoimintaa. Yhtymä tarvitsi kamera- ja kulunvalvonnan varmistamaan kiinteistöjensä turvallisuutta. Lisäksi tarvittiin järjestelmä konsernin henkilökunnan työajan seurantaan.

Ratkaisu

Anvia toimitti kattavan videovalvontaratkaisun useisiin Ilkka-Yhtymän toimipisteisiin Seinäjoella ja Vaasassa. Lisäksi kiinteistöihin asennettiin Esmikko-kulunvalvontalaitteisto, joka estää asiattoman liikkumisen konsernin tiloissa. Samaan laitteistoon yhdistettiin myös henkilökunnan työajan-seuranta sekä informaatio-palvelu, joka kertoo yhtymän vaihteenhoitajalle työntekijöiden läsnäolotiedot.

Hyödyt

”Päädyimme Anvian tarjoamaan valvontaratkaisuun, koska luotamme vahvasti yrityksen henkilökunnan osaamiseen. Anvia on alueellinen toimija, jolla on pitkä yhteistyösuhde Ilkka-Yhtymän kanssa. Tällaisessa kokonaisratkaisussa on tärkeää tietää, että palveluntarjoajalta saa tukea myös laitteiden asennuksen jälkeen”, kertoo Ilkka-Yhtymä Oyj:n kiinteistöpäällikkö Heikki Lehtola.

referenssi.png Lue Ilkka-Yhtymän asiakastarina (pdf)

Lisätietoja: Raimo Viljamaa, puh. 044 411 4292, raimo.viljamaa@anvia.fi