oma_anvia.png

Vuorenmaa Yhtiöille joustavat tietoliikenne- ja konesalipalvelut

Anvian ammattilaiset uudistivat Mikko Lehmuksen ja Jarno Koskisen johdolla Vuorenmaa Yhtiöiden tietoliikenne- ja konesaliympäristön. Laakereita sekä voimansiirron ja muita teknisiä  tuotteita asiakkailleen koko maan laajuisesti toimittava yritys halusi laadukkaamman tietoliikenne- ja konesaliympäristön palveluineen. Anvia tarjoaa Vuorenmaalle myös näkemystä miten edistyksellinen tieto- ja viestintätekniikka tukee liiketoiminnan kehittämistä.

1940-luvulla perustetulla Vuorenmaa Yhtiöillä on toimipaikka ja myymälä Lapualla, Vaasassa, Tampereella, Jyväskylässä sekä Kokkolassa ja noin 40 paikkakuntaa kattava palvelupisteverkosto. Yritys tarjoaa asiakkailleenalan merkittävimpien valmistajien tuotteita. Anvia tuottaa palveluita tarvittaessa koko valtakunnan laajuisesti.

sitaatti.png Päätimme ottaa uuden ERPin käyttöön keväällä 2015, ja halusimme samalla nostaa tietoliikenteen sekä konesalin toimintavarmuuden uudelle tasolle”, sanoo Vuorenmaa Yhtiöiden markkinoinnista ja ITC:stä vastaava Sanna Talvitie. ”Suorituskyvyn ja tietojärjestelmien käytettävyyden pitää olla korkealuokkaista. Anvian ammattilaisten osaaminen ja palveluasenne tekivät meihin suuren
vaikutuksen.”

Nopea ja täsmällinen toteutus

Anvia suunnitteli Vuorenmaalle viisi paikkakuntaa kattavan täyden palvelun tietoliikenne- ja konesaliratkaisun. Se sisältää muun muassa yritysverkon, palomuurin, langattomat verkot, virtuaalipalvelimen sekä ylläpitopalvelut. Langaton verkko rakennettiin myös Vuorenmaan mittavaan varastorakennukseen. Vierailijaverkko ja tuotantoverkko ovat erillään toisistaan, ja koko verkkoympäristöähallitaan nyt keskitetysti.

sitaatti.png Tietoliikenne- ja konesaliuudistus toteutui todella nopealla aikataululla”, korostaa Talvitie.
Tietoliikenteen ja konesaliympäristön uudistus valmistui hyvissä ajoin ennen DL Softwaren toimittaman uuden ERPin käyttöönottoa. Suunnittelu edellytti tiivistä yhteistyötä ERP-toimittajien kanssa.

sitaatti.png Keskityimme suunnittelussa tuottamaan Vuorenmaalle ennen kaikkea asiakashyötyjä sekä ratkomaan haasteita. Työntekijät pääsevät tunnuksillaan käsiksi toiminnanohjaukseen, tiedostoihin ja dataan suojatun yhteyden kautta”, sanoo Koskinen. ”DL Softwaren ohjelmistot tuotetaan Anvian konesalista.”

Noin 40 henkilöä työllistävällä Vuorenmaalla on yli 35.000 varastoitua tuotetta. ”Kaikki työntekijämme käyttävät toiminnanohjausta. Toimitamme asiakkaillemme lisäksi sopimusvalmistustuotteita”, sanoo Talvitie. ”Haluamme palvella asiakkaitamme laadulla ja nopeilla toimituksilla.”

Ripeää ja osaavaa palvelua

Vuorenmaan ympäristössä kertyvä data tallennetaan päivittäin, ja Anvia valvoo sekä monitoroi koko IT-infrastruktuuria.Anvian tuottamien palveluiden laadusta vastaa palvelupäällikkö Jonas Nyberg, joka on mukana mahdollisissa kehityshankkeissa heti alusta alkaen jakuuntelee asiakkaan toiveita.

Vuorenmaan asiakkaita ovat mm. maatalousyrittäjät, laitevalmistajat, kunnossapito, jälleenmyyjät, korjaamot ja yksityishenkilöt. Anvian toteuttama langaton verkko toimii Vuorenmaan Lapuan toimipisteessä.

sitaatti.png ERP on meille elintärkeä tietojärjestelmä, jolla teemme muun muassa laskutuksen, myynnin, varastoinnin ja pakkaamisen. Toimiva ERP on edellytys sille, että myynti sujuu ja tavara liikkuu varastosta. Anvian asiantuntijoiden projektiosaaminen ja kyky kommunikoida ovat loistavalla tasolla”, kertoo Talvitie. ”Saamme tosi ripeää ja joustavaa palvelua. Yhteistyön alettua Anvian kanssa, ei liiketoimintaa haittaavia tilanteita ole enää esiintynyt.”

Lisätietoja: Mikko Lehmus, 044 411 4281, mikko.lehmus@anvia.fi