oma_anvia.png

Pietarsaaren kaupunginhotelli.jpg

Lähtökohta

Pietarsaaren Kaupunginhotelli on perinteikäs, mutta moderni hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen erinomaisten yöpymismahdollisuuksien lisäksi monipuolisen valikoiman kokous- ja ravintolapalveluita. Kehittäessään palveluitaan Kaupunginhotelli halusi tarjota asiakkailleen langattomat nettiyhteydet, joiden toimintaan voisi luottaa aina ja kaikkialla.

Ratkaisu

Sopivaksi kumppaniksi verkkoyhteyksien rakentamiseen valikoitui Anvia. Huolellisten ennakkomittausten perusteella Anvia suunnitteli ja asensi mahdollisimman kattavan langattoman lähiverkon (WLAN) Kaupungin-hotellin tiloihin. Asiakkaiden ja henkilökunnan nettiliikenteen sujuvuus varmistettiin tehokkaalla yritystason tietoliikenneyhteydellä. Lisäksi lähiverkon suojaksi asennettiin moderni, palveluperiaatteella toimiva palomuuri.

Hyödyt

”Pyrimme omassa toiminnassamme korostamaan hyvää laatua ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Nämä asiat ovat meille tärkeitä myös nettiyhteyksissä – halusimme nykyaikaisen langattoman ratkaisun, joka toimii varmasti 24/7. Myös hinta-laatusuhteen pitää olla kohdallaan”, kertoo Ville Kuusisto Pietarsaaren Kaupunginhotellista.

Lisätietoja: Mika Haikola, puh. 050 591 6011, mika.haikola@anvia.fi

 

Tutustu käytettyihin palveluihin:

WLAN.jpg WLAN
palomuuri.png Palomuuri
yritysliittyma.png Yritysliittymä