oma_anvia.png

Anvia rakensi ict-kokonaisuuden, jossa on potkua

Elokuun alussa 2014 Seinäjoella avattu Duudsonit Activity Park rakennettiin aikoinaan vaatetehtaana ja ompelimona toimineeseen noin 4 800 neliömetrin suuruiseen rakennukseen. Anvian ammattilaiset olivat alusta lähtien mukana suunnittelemassa puiston pyörittämiseen tarvittavaa ict-kokonaisuutta. Tehdashallin uudistetuissa tiloissa toimii aktiviteettipuiston lisäksi ravintola ja liikuntapainotteinen päiväkoti, jotka käyttävät myös Anvian toteuttamia ict-ratkaisuja.


Lähtökohta

sitaatti.pngRakennushanke toteutettiin erittäin kireällä aikataululla. Ict-ratkaisut ja laitteet, kuten kuituliittymä, verkot, kannettavat tietokoneet, mobiililaitteet, toimisto-ohjelmistot ja tulostimet päätimme hankkia Anvialta. Halusimme ict-palveluntarjoajan, jolla on riittävästi rahkeita suoriutua näin vaativasta projektista ja toteuttaa meille laadukkaat järjestelmät. Halusimme ostaa tarvitsemamme ratkaisut kattavasti yhdeltä toimijalta, joka kykenee tarjoamaan meille paikallista palvelua”, sanoo Seinäjoki Activity Parkin hallituksen puheenjohtaja Jani Karvonen.


Ratkaisu

Anvian asiantuntijat suunnittelivat ja toimittivat entiseen tehdashalliin kuituyhteydet, yritysliittymät, palomuurit ja verkon kytkimet. Puiston tarpeisiin mitoitettu langaton lähiverkko kattaa sekä yrityksen sisäverkon että puiston asiakkaiden käyttöön tarkoitetun vierailijaverkon. Tietokoneisiin ja älypuhelimiin Anvian toimesta integroitu sähköposti sekä toimisto-ohjelmistot ovat työntekijöiden käytössä Office 365 -pilvipalveluna.

sitaatti.pngSaamme Anvialta käytännössä kaiken tarvittavan tehokkaaseen työntekoon ajasta ja paikasta riippumatta”, kertoo Seinäjoki Activity Parkin toimitusjohtaja Maarit Karvonen.

Anvia toimitti puistoon myös neljä kassajärjestelmää, videotykit sekä kaapeli-tv:n. Anvian toteuttamaa ovat myös Duudsonit Activity Parkin verkkokauppa ja verkkosivusto. Tytäryhtiö Anvia Securi toimitti alueen tilojen valvontaan tarvittavan kamera- ja etävalvontalaitteiston sekä muita turvaratkaisuja.

sitaatti.pngVerkkokaupasta voi ostaa pääsylippuja, kausikortteja ja varata vaikkapa syntymä päivätilaisuuksia”, sanoo Jani Karvonen.

”Rakennushankkeen aikana asiakkaan tarpeet tarkentuivat, mihin etsittiin yhdessä parhaat ratkaisut”, sanoo Anvian Antti Nuottajärvi.

”Paikallisena toimijana pystymme reagoimaan asiakkaan tarpeisiin todella nopeasti sekä hyödyntämään Anvian laajaa osaamista eri teknologioiden osalta.”


Hyödyt

Duudsonit Activity Park työllistää noin 20 vakituisen työntekijän lisäksi jopa 50 osa-aikaista työntekijää.

sitaatti.pngAnvian toimittamat laitteet ja verkot ovat soveltuneet tarpeisiimme hyvin. He ovat rakentaneet tarpeisiimme tehokkaat työvälineet myös etätyöhön. Kannettavilla pääsee nopeasti nettiin ja yrityksen sisäverkkoon. Olemme hankkineet osalle kotiin samat verkkotulostimet, joita käytämme työtiloissamme. Duudsonit Activity Parkin vierailijaverkko on ollut ahkerassa käytössä. Halusimme siihen riittävästi potkua, jotta asiakkaat voivat jakaa kuvia ja videoita verkon kautta”, kertoo Jani Karvonen. ”Asiakkaamme ovat kiitelleet langattoman verkon suorituskykyä.”

Duudsonit Activity Parkissa vieraili ensimmäisen vuoden aikana noin 124 500 asiakasta. Myynnin ja asiakaspalvelun kannalta tärkeät kassajärjestelmät ovat toimineet luotettavasti.

”Olemme tyytyväisiä puiston kävijämääriin, ja saavutimme tavoitteet ensimmäisen vuoden osalta”, kertoo Maarit Karvonen. ”Tunnemme Anvian edustajat, ja luotamme heidän osaamiseen.”

Lisätietoja: Antti Nuottajärvi, 044 411 4284, antti.nuottajarvi@anvia.fi