oma_anvia.png

Exel Composites sai uuden CRM:n ja Anviasta hyvän kumppanin

Komposiittivalmistaja Exel Compositesin asiakkuudenhallintajärjestelmä, eli CRM, oli vuosien myötä vanhentunut. Nyt yrityksellä on ollut Anvian tarjoama CRM käytössä vuodesta 2015.
 
sitaatti.png Vertailimme eri tarjouksia ja tulimme siihen tulokseen, että Anvian tarjous oli kustannustehokkain ja heidän projektimallinsa oli hyvin ketterä, kertoo Niko Salojärvi, joka vetää Exel Compositesin globaalia tietohallintoa.

Salojärven ei ole tarvinnut katua päätöstään, vaan hän on kaikin puolin tyytyväinen yhteistyöhön Anvian kanssa.

sitaatti.png Anvia on meille sopivan kokoinen partneri. Meillä on tunne, että olemme heille oikeasti tärkeitä. Anvian toiminta on hyvin suoraviivaista ja joustavaa, kuvailee Salojärvi.
 

Konesalit sijaitsevat Suomessa

CRM-projekti polkaistiin käyntiin vuoden 2015 alussa, ja uusi järjestelmä otettiin käyttöön toukokuussa samana vuonna. Anvia räätälöi Microsoftin Dynamix-järjestelmän Exel Compositesille sopivaksi, muun muassa rakentamalla siihen uuden tarjoustyökalun. Nykyään järjestelmää käyttää noin 90 Exel Compositesin työntekijää ympäri maailmaa. Järjestelmä pyörii Anvian konesalissa, joka sijaitsee fyysisesti Suomessa.
 

Kaikki Microsoft-palvelut samalta luukulta

Exel composites on hyvin kansainvälinen ja siksi suurin osa myyntihenkilöstöstä, joka järjestelmää työssään käyttää, on muualla kuin Suomessa. Pörssilistatulla yrityksellä on tuotantoa kolmella mantereella ja yli 80 miljoonan euron liikevaihto. Yrityksen valmistamia komposiittiprofiileja käytetään hyvin erilaisissa teollisissa sovelluksissa, kuten junien ja bussien ulko-ja sisäpaneeleissa, tuulivoimasovelluksissa ja lentokenttätuotteissa. Exel Composites vastasi kuluttajien toiveisiin avaamalla syksyllä 2015 verkkokaupan (exelwebstore.fi), jonka laaja tuotevalikoima kattaa erilaiset putket, profiilit ja valmiit järjestelmät.
 
Hyvin sujuneen CRM-projektin jälkeen yritysten yhteistyö on syventynyt entisestään. Anvia toimittaa Exel Compositesille nyt myös domain-palveluja sekä Office 365 -paketit.

sitaatti.png On hyvin luontevaa tilata samalta toimittajalta kaikki Microsoftin lisenssillä toimivat ohjelmat. Asiat helpottuvat, kun on tekemisissä vain yhden tahon kanssa, sanoo Salojärvi.  

 

Lisätietoja: Miika Hirvelä, 040 669 4411, miika.hirvela@anvia.fi