oma_anvia.png

Satron Instruments Oy.jpg

Lähtökohta

Tamperelainen Satron Instruments Oy suunnittelee ja tuottaa prosessi-instrumentteja sekä mittauslähettimiä teollisuuden käyttöön. Satronin kanssa samaan yritys-perheeseen kuuluu myös Tekno–Tikka Oy, joka palvelee Pirkanmaan yrityksiä kaikissa teollisuusautomaation liittyvissä asioissa. Yritykset tarvitsivat apua viestintä- ja tietotekniikkansa hoitamiseen, jotta niiden oma henkilökunta voisi keskittyä muihin töihin.

Ratkaisu

Sopivaksi kumppaniksi yritysten ICT-asioiden hoitamiseen valikoitui Anvia. Nyt Satronin ja Tekno-Tikan tietokoneet, palvelimet, puhelinjärjestelmä, kopiokoneet ja ohjelmisto-lisenssit on kaikki hankittu samasta paikasta. Myös laitteiden ja järjestelmien ylläpidosta huolehtii Anvia. Lisäksi yritysten www-sivusto on rakennettu Anvian yhteistyökumppanin toimesta.

Hyödyt

”Meille tärkeintä on ollut löytää luotettava kumppani, jolle voimme keskittää IT-asioita oman työmme helpottamiseksi. Anvian kanssa asiat toimivat hyvin ja apu on puhelinsoiton päässä. Pyrimme omassa toiminnassamme korostamaan hyvää laatua ja asiakaslähtöisyyttä -asiakkaidemme ei tarvitse itse tietää kaikkea mittalaitteista tai automaatiosta. Samoja asioita arvostamme myös IT-kumppanissa”, kertoo Janne Blom Satron Instruments Oy:stä.

Lisätietoja: Lasse Kaiponen, puh. 040 514 0520, lasse.kaiponen@anvia.fi

 

Tutustu käytettyihin palveluihin:

palvelimet.jpg Palvelinratkaisut
Yhteydenpito.jpg Puhe
WWW-ratkaisut.jpg WWW-ratkaisut