oma_anvia.png

Liaison Technologies Oy

liaison.jpg

Lähtökohta

Liaison Technologiesin erikoisosaamista on monimutkaisten tietojen yhdistäminen ja käsitteleminen yritysasiakkaiden toivomaan muotoon. Tämä ammattitaito on tuonut heidän asiakkaikseen monia merkittäviä yrityksiä Suomesta sekä ulkomailta. Mittava tietojenkäsittely vaatii todella tehokkaita IT-laitteita sekä niihin perehtynyttä toimittajaa. Tällaista kumppania Liaison Technologies etsi työnsä tueksi.

Ratkaisu

Sopivaa osaamista vaativien IT-järjestelmien toimittamiseen löytyi Anvialta. Huipputason palvelimien ja levyjärjestelmien lisäksi Anvia pystyi tarjoamaan myös yrityksen tarvitsemat ohjelmistolisenssit yhdestä paikasta. Liaison Technologiesille on tärkeää, että heidän palvelunsa ovat aina helposti ja nopeasti asiakkaiden käytettävissä. Tämä vaatii IT-järjestelmiltä erittäin luotettavaa toimintaa sekä riittävää kapasiteettia.

Hyödyt

”Tehokkaat ja varmatoimiset IT-järjestelmät ovat meille kriittisiä asiakkaillemme tarjoamamme palvelun kannalta. Anvian kanssa olemme tehneet yhteistyötä pitkään, yli 10 vuotta, koska he ymmärtävät liiketoimintamme vaativat IT-tarpeet. Toimivaa kokonaisuutta ei ole kannattanut lähteä muuttamaan”, kuvaa Liaison Technologies Oy:n IT Manager Tuukka Ojanen.

Lisätietoja: Lasse Kaiponen, puh. 040 514 0520, lasse.kaiponen@anvia.fi  


Tutustu käytettyihin palveluihin:

muut_it-laitteet.pngLaitteet