oma_anvia.png

Jonasson Oy

jonasson.jpg

Lähtökohta

Ylöjärveläinen Jonasson Oy rakentaa toimivia, kestäviä ja näyttäviä sisustuksia hyötyautoihin, kuten tilatakseihin ja pikkubusseihin. Carsport-tuotemerkillä tehtävien sisustusten johtoajatuksena onkin laadukas toteutus ja asiakkaiden tarpeiden huomioon ottaminen. Voidakseen keskittyä autojen sisustamiseen Jonasson tarvitsi kumppanin kantamaan vastuun yrityksen IT-asioista.

Ratkaisu

Oikeaksi yritykseksi tähän tarkoitukseen valikoitui Anvia, jolta löytyivät niin Jonassonin tarvitsemat IT-laitteet ja ohjelmistot kuin tuki niiden ylläpitämiseenkin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Jonassonin työntekijöiden kannettavat tietokoneet ja työasemat, palvelimet, tulostimet sekä kaikki toimistossa tarvittavat ohjelmistot toimittaa Anvia. Lisäksi Anvia huolehtii kokonaisuuden jatkuvasta toiminnasta, päivityksistä sekä mahdollisten vikatilanteiden pikaisesta korjaamisesta.

Hyödyt

”Anvian kanssa on aina ollut helppoa asioida. He reagoivat tarpeisiimme nopeasti ja osaavat hommansa. Myös hinta-laatusuhde on kohdallaan. Pyrimme omassa toiminnassamme korostamaan laadukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä - samoja asioita arvostamme luonnollisesti myös IT-kumppanissa”, kertoo Ari Jonasson Jonasson Oy:stä.

Lisätietoja: Lasse Kaiponen, puh. 040 514 0520, lasse.kaiponen@anvia.fi

 

Tutustu käytettyihin palveluihin:

muut_it-laitteet.pngLaitteet