oma_anvia.png

Anvia 360 Yrityspaketti

hintapallo_yrityspaketti.pngAnvia 360 Yrityspaketti on palvelimen suojauksen, valvonnan ja ylläpidon sisältävä kokonaispalvelu. Kokonaisuuteen kuuluu tietoturva, valvonta, raportointi ja käyttöjärjestelmän ylläpito (arkisin klo 8–16 / 8h). Se soveltuu sekä Anvian Pilvipalvelimiin että asiakkaan omiin olemassa oleviin palvelimiin.
Anvia 360 Yrityspaketti keventää huomattavasti omaa ajankäyttöä palvelimen perusylläpidossa. Ei siis enää tietoturvaan ja valvontaan liittyviä laite- ja lisenssi-investointeja! Lisäksi se varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden aina ajanmukaisella tietoturvalla.

  • Mahdollistaa yritystason etähallinnan, valvonnan, raportoinnin ja automatisoinnin 
  • F-Securen tietoturvaohjelmisto Anvian hallinnoimana
  • Palvelu on saatavissa sekä fyysiselle että virtuaaliselle palvelimelle
  • Palvelimen suorituskykyä sekä valittuja ominaisuuksia ja palveluita valvotaan 24/7. 
  • Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen lähetetään kerran kuukaudessa raportti palvelimen tilasta ja resursseista.

Anvia 360 Yrityspaketti Pro

Anvia 360 Yrityspaketti Pro sisältää lisäksi palvelimen varmistuksen kerran vuorokaudessa.
Varmuuskopiot säilytetään tietoturvallisella palvelimella. Palveluun kuuluu varmistustilaa 100 Gt ja lisäpalveluna on mahdollista saada lisää tilaa. Asiakkaan omien fyysisten varmistuslaitteiden, lisenssien ja käytännön ylläpidon sijaan saa siis palveluna tarvittavan kapasiteetin lisensseineen ja varmistuksien säännöllisien ajamisen.