oma_anvia.png

WWW-ratkaisut

Niinan Nukkeliikkeen ongelma:

”Liikkeemme ei sijaitse vilkkaimmalla ostoskadulla, joten asiakkaita käy turhan vähän. Meidät löytäneet kuitenkin kehuvat valikoimia ja sanovat, ettei tällaista tarjontaa löydä edes netin kautta ulkomailta.”

 

Anvian ratkaisu: WWW-ratkaisut

wwwsivut_0.jpg WWW-sivut
Internetin mahdollisuuksia myynnissä ja markkinoinnissa ei useissa suomalaisissa yrityksissä vieläkään hyödynnetä täydellä teholla. Ilmeeltään laadukkaat, Google-yhteensopivat ja netissä markkinoidut www-sivut tuovat tuotteesi suuren yleisön tietoisuuteen.
 
verkkokauppa2.jpg Verkkokaupat
Verkkokaupalla kiinnostuneet sivuilla kävijät muutetaan sitten ostajiksi – ainakin jos kauppa on helppokäyttöinen, monipuolinen ja toimivien www-sivujen tapaan hyvin markkinoitu.
 
varausjarjestelmat.jpg Varausjärjestelmät
Palveluiden, kuten kampaamoaikojen tai mökkivarausten, myyntiä pystyy puolestaan kasvattamaan yrityksen sivuille tehdyllä sähköisellä varausjärjestelmällä.
 
btob-tilausportaali.jpg BtoB-tilausportaalit
BtoB-tilausportaali sopii yritysten väliseen kaupankäyntiin, jossa käyttöoikeuksiltaan rajatun ”verkkokaupan” avulla tarjotaan tilausmahdollisuus vain tietyille tahoille, kuten yhteistyökumppaneille, jälleenmyyjille tms. sidosryhmille.
 

Lisätietoja:

Anvian tuottavuusratkaisut digitalisoi liiketoimintasi! Lue lisää


Muut lisäpalvelut

SSL-sertifikaatti

SSL-sertifikaatti mahdollistaa palvelimen ja käyttäjän Internet-selaimen välisen tietoliikenteen salauksen. Tämän ansiosta kaikki tieto säilyy luottamuksellisena, eikä kukaan ulkopuolinen pysty lukemaan tai muokkaamaan tietoja. SSL-sivut sijaitsevat turvatulla palvelimella, jonka Internet-osoitteen alku on https://.

Anvia tarjoaa SSL-sertifikaatin asiakkaan omille palvelimille tai Anvian konesalissa oleville palvelimille.

SSL-sertifikaattia tarvitaan esimerkiksi:

  • webmail-sähköpostipalveluissa
  • verkkokaupoissa maksuliikenteen turvaamiseksi
  • salaamaan liikennettä verkkosivuilla tai –palveluissa, joissa käsitellään henkilötietoja tai muuta arkaluonteista tietoa
  • suojattujen verkkoyhteyksien tarjoamiseen (esim. IMAP SSL)
  • kännykän ja sähköpostipalvelimen välisen tietoliikenteen suojaamiseen
  • hallinta- tai rajapintatoteutuksien liikenteen suojaamiseen (esim. Web Services)