oma_anvia.png

Elisa Verkkokauppa

Anvia ja Elisa tarjoavat yhdessä entistä kattavammat ja monipuolisemmat palvelut. Palvelutarjontamme laajenee jatkuvasti ja nyt Anvialta on saatavilla myös Elisan Verkkokauppapalvelu. 

Perusta verkkokauppa helposti ja kokeile ilmaiseksi!

Elisan Verkkokauppa on edullinen, monipuolinen ja helppokäyttöinen sovellus, jonka avulla perustat vaivattomasti ison tai pienen verkkokaupan yrityksellesi. Kaikki muu on valmista, laitat vain sisällöt paikoilleen. Lisäksi voit kokeilla sitä rauhassa 30 päivää ilmaiseksi!

Meiltä saat tarvittavat työkalut, kuten esimerkiksi valmiit sivupohjat, verkkokauppasi rakentamiseen. Tarvittaessa autamme sinua sivuston luomisessa alusta asti. Tämän jälkeen voit helposti itse ylläpitää verkkokauppaasi.

Lue Lisää Elisa Verkkokauppa –palvelusta: yrityksille.elisa.fi/perusta-verkkokauppa

elisaanvia300x180.jpg

Anvia on nyt osa Elisaa ja haluamme yhdessä palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin. Yhtenäistämme palveluvalikoimaamme varmistaaksemme asiakkaillemme uusimmat, innovatiiviset palvelut. Yhtenäistämisen myötä Anvia Verkkokauppapalvelu ei ole enää tilattavissa. Muutoksella ei ole vaikutusta nykyisiin Anvia Verkkokauppapalvelu -sopimuksiin. Anvia Verkkokauppapalvelun tekninen ylläpito ja tuki jatkuvat entisellään ja varmistamme jatkossakin palvelun korkean palvelutason.