oma_anvia.png

Varmistuspalvelu

Varmuuskopiointi

Tilitoimisto Niemisen ongelma:

”Tärkeät asiakirjat pitäisi saada varmuuskopioitua niin, että ne olisivat turvassa tulipalon, varkaiden ja tietysti tietokoneiden rikkoutumisen varalta. Nyt kopioimme tietoja aina välillä ulkoiselle kovalevylle, mutta kaipaamme varmempaa ja helpompaa vaihtoehtoa.”

 

Anvian ratkaisu: Varmistuspalvelu

Anvia Varmistuspalvelu on luotettava ratkaisu tietojen varmuuskopiointiin ja palauttamiseen. Palvelu suojaa yrityksesi tietokoneilla ja palvelimilla olevia tietoja esimerkiksi laitteistovikojen, vesivahinkojen, tulipalojen tai inhimillisten virheiden varalta.

Sinä päätät, mitä tietoja haluat varmistettavan ja miten usein varmuuskopioita pitäisi ottaa - Anvia hoitaa lopun. Varmistuspalvelu tallentaa tiedot automaattisesti Internet-yhteyden välityksellä turvalliseen säilytyspaikkaan. Mahdollisen vahingon sattuessa saat tiedot palautettua niin ikään verkkoyhteyden kautta.

LUE LISÄÄ

Helppoa ja turvallista – tietojen varmuuskopiointi tapahtuu nimittäin salattua yhteyttä käyttäen ja niiden palauttaminen onnistuu mihin tahansa tietokoneeseen. Tämä tekee uuden laitteen käyttöönotosta erittäin vaivatonta. Älykkään varmuuskopioinnin ansiosta palvelu toimii sujuvasti myös hitaammilla tietoliikenneyhteyksillä.

 

Tekniset tiedot

  • Kaikkien yrityksen työntekijöiden tärkeät tiedot keskitetysti varmistettuna

  • Soveltuu sekä työasemille että palvelimille

  • Automaattiset varmistukset salatun Internet-yhteyden (SSL) välityksellä
  • Tiedot säilytetään yhdessä Suomen turvallisimmista konesaleista

  • Pääset turvallisesti käsittelemään varmistettuja tiedostoja kaikkialta maailmassa

  • Toimii myös liikkuvalla laajakaistalla, suositeltu miniminopeus 512/512 kbits (tiedonsiirto ei kuulu palvelun kuukausihintaan)

  • Helppo ja nopea hankkia sekä käyttää 


Varmistuspalvelu

Varmuuskopiointi.jpgHinta alk. 10 €/kk