oma_anvia.png

Elisa Yritystietoturva

Anvia ja Elisa tarjoavat yhdessä entistä kattavammat ja monipuolisemmat palvelut. Palvelutarjontamme laajenee jatkuvasti ja nyt Anvialta on saatavilla myös Elisan tietoturvapalvelut yrityksille. 

Suojaa laitteesi tehokkaasti haittaohjelmilta

Elisa Yritystietoturva antaa tehokkaan suojan viimeisimpiä tietoturvauhkia vastaan kaikille laitteillesi. Luotettava ja monipuolinen palvelu pohjautuu F-Securen palkittuun tietoturvaratkaisuun.

Et tarvitse enää erillisiä tietoturvatuotteita joka laitteelle; voit liittää palvelun piiriin PC -ja Mac tietokoneet sekä Android, iOS ja Windows-älypuhelimet sekä tabletit.

Voit myös unohtaa erilliset lisenssit ja päivitykset, sillä Yritystietoturva on aina automaattisesti ajan tasalla.
 

Elisa Yritystietoturva: 

·         antaa suojan haittaohjelmia sekä muita verkko- ja sähköpostiuhkia vastaan
·         turvaa verkkopankin käytön ja nettiostokset
·         suojaa reaaliaikaisesti kaikilta verkon vaaroilta
·         estää päätymästä vahingossa haitallisille sivuille
·         sopii yrityksen kaikkiin laitteisiin; PC, Mac, Android, iOS ja Windows
·         on helppo ottaa käyttöön
·         ei vaadi aktiivista ylläpitoa
·         mahdollistaa kadonneen mobiililaitteen paikantamisen, lukitsemisen ja tyhjentämisen

Lisätietoja Elisa Tietoturvapalvelusta löydät täältä: yrityksille.elisa.fi/yritystietoturva  Ota yhteyttä, niin laitetaan tietoturvapalvelut yrityksessäsi kuntoon!

elisaanvia300x180.jpg
Anvia on nyt osa Elisaa ja haluamme yhdessä palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin ja kilpailukykyisemmin. Yhtenäistämme palveluvalikoimaamme varmistaaksemme asiakkaillemme uusimmat, innovatiiviset palvelut. Yhtenäistämisen myötä Anvia Yritystietoturva –ja Anvia Mobiiliturva –palvelut eivät ole enää tilattavissa. Muutoksella ei ole vaikutusta nykyisiin Anvia Yritystietoturva –ja Anvia Mobiiliturva –sopimuksiin. Nykyisten Anvia Yritystietoturva –ja Anvia Mobiiliturva –palveluiden tekninen ylläpito ja tuki jatkuvat entisellään ja varmistamme jatkossakin palveluiden korkean palvelutason.