oma_anvia.png

Visma Nova -toiminnanohjaus

  • Kattavaa toiminnanohjausta
  • Luotettavaa taloushallintoa
  • Saatavana myös pilvipalveluna

Visma Nova -ohjelmisto soveltuu porrastetun laajuutensa ansiosta toiminnanohjausjärjestelmäksi pk-yrityksille toimialasta riippumatta. Visma Nova -ohjelmiin on toteutettu useiden toimialojen, kuten rakennus-, huonekalu-, konepaja-, tukkukauppa-, tekstiili- ja elintarvikealojen tarvitsemia erityisominaisuuksia. Ohjelmistoa käytetään myös useilla eri palvelualoilla kuten tili- ja isännöintitoimistoissa.

Visma Nova -kokonaisuus koostuu useista eri osioista. Taloushallinnon ominaisuuksien lisäksi Visma Novaan sisältyy henkilöstöhallinnan ratkaisu helpottamaan työsuhde- ja koulutusrekisterien hallintaa sekä automatisoimaan matkalaskujen käsittelyn. Materiaalihallinto on puolestaan monipuolinen osio varaston ja tuotteiden hallintaan. Myös projektien kustannuslaskenta, seuranta ja jälkilaskenta on Visma Novalla vaivatonta ja nopeaa. Ylläpitoasiakkaille ilmainen asiakaspalvelu.

Visman Novan vahvuuksia ovat porrastetun laajuuden ja kattavien ominaisuuksien lisäksi vahva tuotekehitys sekä toimiva tukijärjestelmä HelpDesk-palveluineen.
 

Lue lisää:

13 kysymystä toiminnanohjausjärjestelmän vaihtamisesta 
6 askelta sähköiseen taloushallintoon

opas.jpg

 

Lisätietoja:

Tuotepäällikkö Päivi Vattulainen (Seinäjoki), 0500 362 057, paivi.vattulainen (at) anvia.fi
Yhteyspäällikkö Emma Ruotsala (Vaasa), 044 411 3114, emma.ruotsala (at) anvia.fi