oma_anvia.png

Asiakkaat ja osaaminen

Asiakkaat ja osaaminen

Anvialla on vuosien kokemus vaativien ratkaisuiden toteuttamisesta eri Microsoft-teknologioilla. Palveluksessamme on noin 30 henkilöä, joilla on suoritettuna yksi tai useampia Microsoft-sertifikaatteja. Panostamme jatkuvasti taitojemme kehittämiseen, jotta voisimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Merkkinä laajasta osaamisesta Anvialle yrityksenä onkin myönnetty yhteensä peräti yhdeksän Microsoft-sertifikaattia eri osa-alueilta.

microsoft_sertifikaatit_2016.350x260.jpg
Katso alla olevasta videosta, miten ratkaisujemme avulla voidaan tuottaa parempaa tietoa yrityksen toiminnan kehittämiseksi.  
 

Monipuolinen osaamisemme niin CRM-, SharePoint- ja Business Intelligence -ratkaisuissa kuin pilvipalveluissakin mahdollistaa Suomessa ainutlaatuisten kokonaisratkaisujen toimittamisen asiakkaillemme. Vaativia asiakasprojekteja tehdessämme ovat johtavina ajatuksinamme tehokkuus, joustavuus ja hyvä vuoropuhelu – haluamme asiakkaidemme pysyvän aina ajan tasalla projektien etenemisestä ja saavan tismalleen toivomansa ratkaisun kustannustehokkaasti.


Seuraavassa esimerkkejä asiakkaista, joille olemme toteuttaneet erilaisia sovellusratkaisuja: