oma_anvia.png

Anvia Pilvisali

Virtuaalinen konesali

Saaristo Communications Oy:n ongelma:

”Oma ”konesalimme” alkaa olla aikansa elänyt, mutta nykyaikaiseen tilaan sekä uusiin palvelimiin pitäisi investoida valtavan paljon rahaa. Eikä meidän IT-osaajienkaan kannattaisi käyttää päiviään konesalin ylläpidon, vaan omien bisnesjärjestelmien parissa.” 


Anvian ratkaisu: Pilvisali

Anvia Pilvisali on kuin oma huippumoderni palvelinkeskus, mutta ilman ylläpitohuolia tai suuria investointeja tiloihin, laitteisiin, ohjelmistoihin ja henkilöstöön. Yritys voi käyttää kuukausihintaista Pilvisalia sisäisiin tarpeisiinsa tai tuottaa sieltä palveluita edelleen omille asiakkailleen.

Yksittäiseen virtuaalipalvelimeen verrattuna Pilvisali tarjoaa rutkasti enemmän suorituskykyä ja joustavuutta, mutta hallinnan helppoudesta tinkimättä. Käytössäsi olevan kapasiteetin optimointi ja lisääminen onnistuu yksinkertaisen hallintapaneelin kautta. 

Anvia Pilvisali perustuu VMwaren teknologiaan ja se soveltuu niin Windows- kuin Linux-ympäristöillekin. Tyypillisiä käyttökohteita Pilvisalille ovat useamman palvelimen ympäristöt, kriittisten palveluiden alustana toimiminen, konesalien kahdennukset sekä muut vaativat palvelinratkaisut.

Pilvisali sijaitsee Anvian tietoturvallisessa palvelinkeskuksessa Vaasassa ja kaikki sen tiedot säilytetään Suomessa. Anvian vastuulla on yhteyksien, laitteiden, ohjelmistojen sekä konesalin teknisen alustan ylläpito ja toiminta – sinä saat keskittyä salin hyödyntämiseen omassa arjessasi.

Pilvisalin palvelimineen voi yhdistää Anvia Yritysverkkopalvelulla saumattomasti yrityksen omaan lähiverkkoon, jolloin salissa voi käyttää yrityksen omia IP-osoitteita tai muita verkon palveluita.


Lisäpalvelut:

  • Projekti- ja asiantuntijapalvelut
  • Fyysisten ja virtuaaliympäristöjen migraatio
  • Varmuuskopiointi ja palautukset
  • Palomuuripalvelu
  • Tietoliikenneyhteydet
  • Valvontapalvelut
  • Koulutus ja konsultointi

PS. Jos yrityksesi tarvitsee jostain syystä vielä Pilvisaliakin tehokkaampaa ratkaisua, kerromme mielellämme lisää myös Anvian Dedikoidusta virtuaalisesta konesalista.
 

LUE LISÄÄ