oma_anvia.png

Mittalaitteet

Promax HDRanger+ ja muut antennimittalaitteet saat Anvia TV:ltä
Anvia TV:n valikoimasta löydät työkalut ja koulutuksen koaksiaali- ja kuitukaapelien mittaamiseen.
 
Anvia TV maahantuo seuraavien mittalaitevalmistajien tuotteita:
  • Promax
  • Televes
  • Aitelong
  • Telemann

Promax mittalaite kalibroidaan Suomessa

Anvia TV:llä on käytössä kalibrointikeskus, joka palvelee Suomen ja Baltian antennialan ammattilaisia ja kaapeli-tv-operaattoreita. Promax mittalaitteet voidaan kalibroida Suomessa, eikä jokapäiväisessä työssä tarvittavaa tärkeää työkalua tarvitse lähettää viikoiksi ulkomaille.

Promax mittalaite kalibroidaan Suomessa

Jokaisesta Anvia TV:n Promax laboratorion suorittamasta kalibroinnista annetaan kalibrointitodistus. Kalibrointitodistus on osoitus mittalaitteen näyttämän oikeellisuudesta kalibrointitilanteessa. Siinä todetaan mittalaitteen näyttämän poikkeama normaalista, määritellään mittausepävarmuus ja osoitetaan jäljitettävyys.

Hyvä syy mittalaitteen kalibrointiin (pakollisuuden ohella) on se, että saat varmuuden mittalaitteen näyttämien tulosten oikeellisuudesta. Promax mittalaitteet kalibroidaan Suomessa, joten kalibrointi kestää työtilanteesta riippuen noin viikon.

Ohjelmistopäivitys sisältyy kalibroinnin hintaan

Päivittämällä Promax mittalaitteesi ohjelmiston saat käyttöösi uusia toimintoja ja parannat laitteen suorituskykyä.
 

 
Promax

Promax on johtava  TV-signaalin  testaus- ja mittauslaitteiden valmistaja. Tuotevalikoima kattaa mittareita kaapeli-, satelliitti, ja maan päälliseen jakeluun sekä laajakaista ja kuituverkkojen mittaukseen. Lisäksi yritys valmistaa erilaisia modulaattoreita ja muuntimia TV-signaaleille.
» Tutustu Promax -mittalaitteisiin

Televes
Televes on tunnettu huippulaadukkaista SMATV-tuotteistaan, joissa se on Euroopan ehdoton markkinajohtaja. Televesin kentänvoimakkuusmittarit ammentavat tästä valtavasta osaamisesta.
Aitelong
Aitelongin tuotevalikoimasta löytyvät työkalut kuituverkkojen mittaukseen; näkyvän valon laserit, optiset valonlähteet, optisen tehon mittalaitteet perinteisille kuituverkoille sekä PON-verkoille, optisen liikenteen tunnistimet sekä kuitutyökalusetit. Näiden lisäksi Aitelongilta löytyy työkaluja myös esimerkiksi kaapelien paikannukseen, maadoitusresistanssin testaukseen ja akkujen sekä UPS-laitteistojen ylläpitotestaukseen.
» Tutustu Aitelong tuotteisiin
Telemann
Telemann...
» Tutustu Telemann tuotteisiin