oma_anvia.png

Kuitutuotteet

Anvia TV:n tuotteet kuituverkkoihin
Tuotevalikoimastamme löydät kaikki valokuituverkkojen komponentit kaapeleista, mittalaitteisiin ja FTTH-päätelaitejärjestelmiin. Käytettävissäso on edustamiemme toimittajien koko tuotevalikoima. 
 

Alla olevassa listassa on yhteenveto toimittajistamme ja heidän tuotevalikoimastaan. Yksittäisiin tuotteisiin voit tutustua tarkemmin verkkokaupassamme. Mikäli et löydä haluamaasi ratkaisua sivuiltamme, ole meihin yhteydessä ja etsimme sinulle tarvittavat tuotteet.

Aitelong

Aitelongin tuotevalikoimasta löytyvät työkalut kuituverkkojen mittaukseen; näkyvän valon laserit, optiset valonlähteet, optisen tehon mittalaitteet perinteisille kuituverkoille sekä PON-verkoille, optisen liikenteen tunnistimet sekä kuitutyökalusetit. Aitelongin osaamiseen luottavat myös Huawei, Telenor, France Telecom ja Deutch Telecom.
» Aitelong

Belden

Mekaaniset kuituliittimet, kuitukaapelit, laadukkaat koaksiaalikaapelit. Kun haluat laatua, valitset Beldenin.
» Belden

Corning Cabelcon

Corning Cabelcon on edelläkävijä kuitukaapeleissa. Ensimmäiset kuitukaapelit on tehty jo 1970-luvun alussa. Corningilla on hallussaan eniten patentteja alallaan, mikä kertoo tuotekehityksen massiivisuudesta.
» Corning Cabelcon

Delta Electronics

Delta Electronics tarjoaa laadukkaita vahvistimia, lähettimiä ja vastaanottimia. KTV-operaattorit ovat asentaneet yli 1,5 miljoonaa Deltan vahvistinta. 

Duraline

Mikroputket puhalluskaapeleille nykyaikaisten kuituverkkojen rakentamiseen.

Genexis

Genexis on hollantilainen, Euroopan markkinoita hallitseva kuitu kotiin -päätelaitejärjestelmiin erikoistunut yhtiö. Päätelaite on kriittinen osa toimivaa verkkoa niin liikevaihdon kuin ylläpidosta aiheutuvien kulujen kannalta. Genexiksen järjestelmä parantaa verkon kulurakennetta, luo luotettavia ja pitkäikäisiä ratkaisuja sekä tarjoaa kuluttajille kaikki monipalveluverkon palvelut. 

Inno Instrument

Inno Instrumentin kuitujatkoskoneet näyttävät suuntaa kuitujatkoskoneiden kehityksessä. Inno Instrumentin tuotteet ovat laajasti käytössä verkonrakentajilla myös Suomessa.

KDP

Korkealaatuiset valokaapelit, puhalluskaapelit ja valmiskaapelit.

Senko

Häntäkuidut, kytkentäkuidut ja kuituverkon passiivit.

Sticklers

Sticklers puhdistustuotteet sisältävät kaiken, mitä tarvitset täydelliseen optisten liitäntöjen puhdistukseen. Sticklers-puhdistuotteet valmistaa amerikkalainen, vuonna 1983 perustettu  yritys MicroCare Corp., joka on yksi maailman johtavaista kuitupuhdistutarvikkeiden valmistajista. Sticklers-puhdistustuotteita myydään noin 50 maassa ympäri maailmaa.

Etsitkö jotain tiettyä komponenttia kuituverkkoosi? Löydämme varmasti tarpeisiisi sopivat tuotteet päämiestemme valikoimasta.