oma_anvia.png

Kortinlukijat

kortinlukijat_cipd.jpg
 
Jos asiakkaallasi on Cable Ready HD tai Antenna Ready HD -hyväksytty televisio, ja hän haluaa katsella maksullisia HD-kanavia, tarvitaan televisoon tai digiboksiin CI+ -kortinlukijan. CI+ -kortinlukija toimii myös normaalitarkkuuden maksu-TV-kanavien katselussa. Valikoimistamme löytyvät kaikkiin laitteisiin sopivat kortinlukijat.
» Finnsat kortinlukijat

Antenna Ready HD

Maanpäällisen televisioverkon eli antennitelevisioverkon HD-lähetykset käynnistyivät vuonna 2011. Antennitelevisioverkon HD-lähetysten katselu edellyttää Antenna Ready HD -televisiota tai olemassa olevaan HD-televisioon liitettävää erillistä Antenna Ready HD -sovitinta. Myös antennitelevisioverkon päätelaitteita testataan. Testauksen taustalla on kesällä 2010 perustettu Antenna Ready ry, jonka jäseniä ovat maanpäällisen televisioverkon toimijat Anvia Oy, Digita Oy, DNA Oy, PlusTV ja FOX.

Cable Ready HD

Kaikkien kaapelitelevisioyhtiöiden asiakkailla on mahdollisuus katsella teräväpiirtokanavia. Oman paikkakunnan HD-tarjonnan voi tarkistaa esimerkiksi oman kaapeli-tv-yhtiön nettisivuilta.

Korttilinkitys tarkoittaa sitä, että maksullisia kaapeliverkon HD-lähetyksiä voi katsella ainoastaan ohjelmakorttiin liitetyllä, Cable Ready HD -testatulla laitteella. Cable Ready HD -testatun laitteen tunnistaa oheisesta logosta.
» Cable Ready HD

Muista linkittää!

CI+ -kortinlukija tulee aina linkittää TV-kortin kanssa. Linkittäminen tapahtuu maksu-TV-operaattorin kautta ja vaatii kortinlukijasta löytyvän linkitysnumeron ilmoittamisen.
 
CI+ -kortinlukijan kanssa yhteensopivat kodinelektroniikan tuotteet tunnistaa pakkaukseen merkitystä CI+ -logosta.