oma_anvia.png

Anvia Ruutu – info-tv helpommin ja siistimmin

Mainosta, opasta, informoi, viihdytä!

Astut sisään ravintolaan, hotelliin tai kauppakeskukseen ja näet ympärilläsi tyylikkäitä LCD 
-näyttöjä. Niissä esiintyvä informaatio alkaa ohjaamaan toimintaasi kuin varkain, sillä et koe lukevasi mainoksia vaan pikemminkin opasteita.

Infonäyttö on tämän päivän mediaratkaisu

anvia_ruutu_nayttoja.png

Anvia Ruutu on markkinoiden helppokäyttöisin infonäyttöjärjestelmä. Kotimaisen järjestelmän avulla voit toteuttaa näyttäviä mainoksia, tiedotteita, hinnastoja, lounaslistoja ja kokousopasteita jopa tuhansille näytöille. Kuva- sekä videoesityksien luominen onnistuu joustavasti 24/7 internetin välityksellä.

Hotelliin, ravintolaan, kauppaan – tavoita asiakas ostopäätöksen hetkellä

Anvia Ruutu on monipuolinen järjestelmä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Voit mainostaa ravintoloissa sekä kaupoissa, tiedottaa oppilaitoksissa ja opastaa hotelleissa. Ja mikä tärkeintä, säästät aikaa ja lisäät myyntiäsi kun hallinnointi onnistuu keskitetysti ja näytöt pysyvät aina ajan tasalla.

Kohdenna markkinointisi asiakasryhmittäin tai osastoittain ja tavoita ostajat oikealla hetkellä oikeassa paikassa. Jopa koko maan laajuiset kampanjat onnistuvat keskitetysti muutamalla klikkauksella.

Anvia Ruutu maksaa itsensä – ja sillä voi jopa tienata!

Anvia Ruutu -järjestelmän etuja ovat erityisesti helppokäyttöisyys, kilpailukykyinen hinta sekä korkea toimintavarmuus. Kustannustehokkuutta lisää mainosajan myynnin mahdollisuus muille yrityksille.

Sisällöt

Anvia Ruutu mediasoittimen mallista riippuen näytöillä voidaan esittää kuvia, videoita, www-sivuja, ja Flash-animaatioita. Esityksiä voidaan luoda millä tahansa siihen tarkoitetulla ohjelmalla, ja käyttää Anvia Ruutu-järjestelmässä. Kaikki sisällöt voidaan ajastaa etukäteen toistettavaksi haluttuna ajankohtana.

Mediasoitin toistaa yleisimmät kuva- ja videoformaatit (kuvat, kuvasarjat, teksti- , kokous- ja hinnastopohjat, videot, www-sivuja, RSS-syötteitä, Flash-animaatioita jne.).

Sisältö Kuvaus
Tekstit Tekstityökalulla voidaan lomakkeen kentät täyttämällä luoda organisaation brändin mukaisia sisältöjä valmiiksi luotuihin pohjiin.
Kuvat Kuvia voidaan luoda millä tahansa siihen tarkoitetulla ohjelmalla (esim. InDesign, Photoshop, Illustrator). Kuvat voivat olla pysty- tai vaakasuuntaisia. Suositeltava koko kuville on 1920 x 1080 px, resoluutiolla 72 dpi. Suuremmalla resoluutiolla tehdyt kuvat järjestelmä skaalaa automaattisesti näytön kokoiseksi. Liian pienellä resoluutiolla tehdyt kuvat jättävät ruudulle mustat reunat. Näytöille tarkoitetuissa materiaaleissa värit toistuvat parhaiten RGB -asetuksilla.

Kuva tulee tallentaa muotoon JPEG tai PNG (.jpeg toimii parhaiten kun kyseessä on pelkkää kuvaa, .png kun kyseessä on sekä kuvaa että tekstiä).

- 1920 x 1080px, 72dpi
- värit RGB
- formaatti JPEG tai PNG

Videot Resoluutio 1920 x 1080 px (1080p)
- Formaatit MPEG2, MPEG4, h264 MAX bitrate 54 Mbps
(.avi, .mkv, .mov, .wmv, .mpg, .m4v)
- Audio mp3, videon ääni tulee normalisoida. Suositus
videon keskiäänelle -18dB ja maksimiäänelle -9dB
Hinnasto Hinnasto- ja ruokalistatyökalut on tehty erityisesti ravintoloiden ja kahviloiden päivittäisiin tarpeisiin. Voit unohtaa tuhruiset liitutaulut ja hankalasti vaihdettavat kalliit printit tai tarrat.
RSS RSS-syötteillä voidaan automatisoida sisältöjen lisäämistä infonäytöille. Syötteinä on saatavilla esimerkiksi uutisia, säätietoja, julkisen liikenteen aikatauluja, lounaslistoja ja tapahtumia. Yrityksen omista järjestelmistä voidaan tuoda esimerkiksi myymäläkohtaiset tarjoukset tai intranetistä sisäiset tiedotteet.
HTML Voit näyttää haluamaasi nettisivua yrityksesi tai yhteistyökumppanisi verkkopalvelimelta.
Stream

Suoratoisto eli streamaus on internetin verkkosisällön sisältöpalveluiden lataamis- eli tiedonsiirtotapa. Suoratoistoinen materiaali voi tulla valmiista tiedostosta tai se voidaan luoda reaaliaikaisesti esimerkiksi koulun tapahtumasta livekonsertista tai web-kamerasta.

Flash Roiskeveden kestävä (IP-44 luokiteltu) sähkökytkin ulos tai kosteaan tilaan laitteiden ohjaukseen päälle ja pois.
Animaatiot Uudella animaatio-työkalulla asiakkaamme voivat luoda rajattomat määrät erilaisia pohjia, joissa tekstikentät, kuvat, hinnat, ja muut elementit vaihtuvat ja liikkuvat ennalta määritellyn pohjakuvan tai -värin päällä. Pääkäyttäjä voi esimerkiksi luoda ketjun ilmeen mukaisen pohjakuvan, määrittää helposti sille tuotavan tuotekuvan, otsikon, ja vaikkapa esittelytekstin kohdat, sekä vaihtoefektit ja esitysajan. Toimipisteen käyttäjä lisää haluamansa kuvat ja tekstit valmiin pohjan päälle, ajastaa esityksen näkyväksi vaikkapa lokakuun ajaksi, ja lähettää yhdellä klikkauksella animoidun materiaalin näytöille.
Näytöt

Anvia Ruudun kaveriksi sopii mikä tahansa HDMI-liitännällä varustettu näyttöAnvia Ruutu -laitteiden kanssa voidaan käyttää mitä tahansa HDMI-liitännällä varustettuja näyttöjä ja videotykkejä.

Ammattikäyttöön tarkoitetut Anvia Ruutu-näytöt ovat kirkkaita, kestäviä, ja tarkoitettu 16/7 tai 24/7-käyttöön. Näyttöjen koot vaihtelevat 17-tuumaisista pöytänäytöistä 72-tuumaisiin jättiscreeneihin. Näytöt voidaan asentaa pystyyn tai vaakaan. Näyttöjä löytyy kaikkiin käyttötarkoituksiin sekä sisä- että ulkokäyttöön, myös translektiivisina ikkunanäyttöinä, iskusuojattuina, ja asiakkaan värein koteloituna.

Videoseinät

Anvia Ruutu videowall 2x2Videoseinät tarjoavat katsojalle upean visuaalisen elämyksen. Sisätiloihin tarkoitetut videoseinät toistavat halutun sisällön terävänä, kirkkaana ja värikkäänä. Seinällä voidaan esittää joko yhtä suurta tai useampaa pientä kuvaa samanaikaisesti.

Videoseiniä käytetään monenlaisiin tarkoituksiin, kuten mediaseininä messuosastoilla, auloissa, lentokentillä, kauppakeskuksissa ja kaikkialla missä tarvitaan suuri näyttävä kuvapinta ja tarkka resoluutio.

Kuvaseiniä on tarjolla monenlaisia ja lähes kaikilla valmistajilla on tarjolla useita eri malleja. Ratkaisujen erilaisuus syntyy eri ominaisuuksista, kuten resoluutiosta, kirkkaudesta, kehyksien paksuudesta tai kapeudesta ja myös miten kuvaseinä rakennetaan sekä huolletaan.

Videoseiniä voidaan rakentaa lukemattomilla erilaisilla keinoilla. Esimerkiksi erilaisia seinään kiinnitettäviä telineitä ja vapaasti lattialla seisovia ständejä käyttäen.

Digitoteemit

Anvia Ruudulla toteutettu digitoteemi on etähallittavaTarjoamme ammattikäyttöön tarkoitettuja digitoteemeja ympärivuorokautiseen käyttöön näyteikkunoihin, auloihin, kauppakeskuksiin, hotelleihin, myymälöihin, ravintoloihin sekä erilaisiin digitaalisen viestinnän ratkaisuihin. Digitoteemi on näyttävä ratkaisu Info-TV -järjestelmälle. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia opastetoteemeja, joita voidaan soveltaa tarjoamissamme info-TV -ratkaisuissa

Anvian digitoteemit ovat tyylikkäästi muotoiltuja. Ne hyödyntävät ammattikäyttöön tarkoitettuja energiatehokkaita LED-näyttöpaneeleita ja ovat etähallittavia. Kosketusnäyttö muuttaa Info-TV:n interaktiiviseksi infopisteeksi, joka sopii esimerkiksi kauppakeskuksiin tai aulatiloihin. Saatavilla osana Anvia Ruutu info-TV -järjestelmää.