oma_anvia.png

Älypaperi kouluille

Anvia Älypaperi helpottaa luokan tai auditorion löytämistä ja muuttaa liikkumisen oppilaitoksessanne sujuvammaksi. Järjestelmä opastaa sisääntulohetkestä lähtien kohti oikeaa päämäärää.

Koulumaailmassawilke_koulu.jpg joudutaan monesti liikkumaan monissa eri rakennuksissa. Siellä liikkuu paljon ihmisiä, jotka tarvitsevat tietoa ja opastusta. Opiskelijat, opettajat, vierailevat luennoitsijat, vieraat ja talon henkilökunta kaipaavat erilaista ohjausta.

Kokoomanäytöstä aulassa näet yhdellä silmäyksellä, mihin suuntaan tulee lähteä ja Älypaperit luokkien oven vieressä kertovat oikean osoitteen tai muuttuneen luokan sijainnin.

Ratkaisu sopii erityisesti yläkouluihin, lukioihin, ammatillisiin oppilaitoksiin, ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Järjestelmän käytettävyyttä lisää valmiiksi rakennettu Kurre -integraatio. Anvia Älypaperi toimii saumattomasti yhteen myös Microsoft Exchangen sekä monen tilanvarausjärjestelmän kanssa.

Älypaperilla nostat tilojen käyttöastetta

Tilan vieressä näkyy siellä parhaillaan käynnissä olevan luennon tiedot. Yhdellä silmäyksellä näet myös milloin tila on seuraavan kerran varattavissa, mitä varusteita tilassa on ja miten sen voi varata käyttöönsä. Tätä voidaan käyttää luokkien lisäksi myös esimerkiksi liikuntatilojen ja neuvotteluhuoneiden varauksissa. Tilojen käyttöaste nousee ja kustannuksia säästyy.

Näyttöihin voidaan helposti tuoda myös seuraavan varauksen alkamisaika ja tieto siitä, mihin saakka on vapaata. Terveydenhoitajan ja opon seuraavat vapaat ajat. Oppilas voi buukata itselleen tapaamisen.

Älypaperilla vähennät työtaakkaa - et hanki töitä lisää

luokka_karmann.jpgKoulusektorilla on huutava resurssipula. Älypaperilla on helppo vapauttaa työaikaa tärkeämpiin tehtäviin. Nykypäivänä yritykset kiristävät kustannusrakenteitaan ja etsivät teknisiä ratkaisuja helpottamaan töitä. Anvia Älypaperilla säästät nopeasti moninkertaisesti sen, mitä järjestelmän investointiin ja kunnossapitoon sijoitat.

Tulostaako teillä joku lukujärjestykset luokkien oven pieleen? Joutuuko joku vielä viemään paperin neuvotteluhuoneen varauksesta? Miten usein varaus on unohdettu vapauttaa? Entä varataanko koulurakennuksestanne tiloja ulkopuolisille? 

Näyttöihin tuodaan radioteitse sisältö oppilaitoksen nykyisistä tietojärjestelmistä. Tieto ilmestyy Älypaperille juuri haluttuun aikaan, kun lukujärjestys tai tilavaraus on jo varauksen yhteydessä kerran tehty. Uutta järjestelmää ei tarvitse opetella eikä kerran syötettyjä tietoja näppäillä uudelleen. Eikä kenenkään tarvitse juosta viemään lappuja paikoilleen.   

luokka_suuntanuolet.jpg Käyttöönottoa varten ei seiniä revitä auki

Älypaperi on helppo asentaa olemassaoleviin tiloihin. Älykylttien käyttöönottoa varten ei tarvitse odottaa seuraavaa remonttia, sillä näytöt asennetaan ilman yhtä ainoaa kaapelinvetoa. Viimeisin vähävirtatekniikka mahdollistaa älykylttien asentamisen langattomasti! Älypaperi saa virtansa lithium-paristoista, jotka kestävät kouluympäristössä 5-10 vuotta.

Näyttöjä voidaan käyttää nyt paikoissa, joissa se ei ennen ole ollut mahdollista; historiallisissa rakennuksissa, kivi- tai lasiseinissä tai siirrettävillä jalustoilla.

Vihreä IT:tä, joka säästää rahaa

Nykyteknologian aikakaudella kilpailukykyinen oppilaitos voi olla yhtä aikaa ympäristöystävällinen, kilpailukykyinen ja optimoid sekä samaan aikaan optimoi lla säästää aikaa ja rahaa.

 • Säästät rahaa ja resursseja – samalla suojelet ympäristöä
 • Normaali näyttö kuluttaa toiminta-aikanaan enemmän sähköön, kuin mitä Älypaperin hankintahinta on
 • Älypaperi toimii 10 vuotta paristoilla. Paristot vaihtamalla seuraavat 10 vuotta.

Pitkä huoltoväli ja korkea käytettävyys varmistavat alhaiset työvoimakustannukset ylläpidossa. Tämä säästää kustannuksia verrattuna verkkovirralla toteutettuihin järjestelmiin, joissa näytön sähkönkulutus näytön toiminta-aikana maksaa yksinään enemmän kuin laitteen hankintameno.

» Valmiit integraatiot eri järjestelmiin
Näyttöjen ulkoasu tehdään WizePanel Studio -ohjelmistossa. Samassa yhteydessä määritellään tietolähteen kenttien tietosisältöjen paikat. Kertaluonteisen määrityksen jälkeen tietosisältö tuodaan näytöille järjestelmästä, johon tiedot muutenkin syötetään.

Näihin järjestelmiin integraatio on jo valmiiksi olemassa:

 • Wilma / Kurre7
 • Microsoft Excel (.csv)
 • Microsoft Outlook/Exchange versiosta 2007 ylöspäin, myös Office365 pilvipalvelu
 • Google Kalenteri
 • XML, B-to-B
 • iCal
 • HTTP
 • JSON
 • Micros Fidelio (Opera)
 • SAP Business One
 • Applied Software Consultants aSc
 • Dean Evans DEA-EMS
 • UPI universaali Protocol Interface

Puuttuuko juuri teidän ratkaisunne listalta? Uuden liittymän tekeminen järjestelmäänne varten sujuu sukkelasti.

Miten hyötyjä Älypaperista olisi teidän koulussanne?
Ota yhteyttä, me vastaamme kysymyksiisi mielellämme.
Asiantuntija Thomas Salmenoja, 0207 420 121, thomas.salmenoja (at) anvia.fi
Tuotepäällikkö Jarkko Kankaanpää, 0207 420 148, jarkko.kankaanpaa (at) anvia.fi