oma_anvia.png

Anvia Älypaperi

Anvia Älypaperilla opastat oikeaan luokkaan tai auditorioon. Kerrot onko neuvotteluhuone varattu ja kuka on huoneen päivystävä lääkäri. Älypaperilla saat juuri oikean tiedon juuri oikeaan paikkaan.

Anvia Älypaperi -ratkaisun perustana ovat rakennusten langattomaan viestintään tarkoitetut älykyltit (Electronic Radio Signs), jotka toimivat ilman minkäänlaista kaapelointia pelkkien paristojen virralla 5-15 vuotta.
wizepanel_overview.jpg
Näyttöihin tuodaan radioteitse päivitettävä sisältö asiakkaan olemassa olevista tietojärjestelmistä (esimerkiksi Excel, Outlook, varausjärjestelmä tai .xml).   

Ylivoimaisia etuja muihin näyttötekniikoihin verrattuna

Viimeisin vähävirtatekniikka mahdollistaa älykylttien asentamisen langattomasti! Näyttöjä voidaan käyttää nyt paikoissa, joissa se ei ennen ole ollut mahdollista; historiallisissa rakennuksissa, kivi- tai lasiseinissä tai siirrettävillä jalustoilla.  
wilke_lasilla.png
Pitkä huoltoväli ja korkea käytettävyys varmistavat alhaiset työvoimakustannukset ylläpidossa. Tämä säästää kustannuksia verrattuna verkkovirralla toteutettuihin järjestelmiin, joissa näytön sähkönkulutus näytön toiminta-aikana maksaa yksinään enemmän kuin laitteen hankintameno. 

Nykypäivänä yritykset kiristävät kustannusrakenteitaan ja etsivät teknisiä ratkaisuja helpottamaan töitä. Anvia Älypaperilla säästät nopeasti moninkertaisesti sen, mitä järjestelmän investointiin ja kunnossapitoon sijoitat. 

Anvia Älypaperi parantaa organisaation viestintää 

Älykyltit nostavat organisaation profiilia ja parantavat prosesseja jo monilla teollisuudenaloilla. Älykyltit sopivat taloyhtiöihin, hotelleihin ja messukeskuksiin, sairaaloihin, terveyskeskuksiin, vanhainkoteihin ja oppilaitoksiin… paikkoihin, joissa on tarpeen informoida tai opastaa kävijöitä.

Älykylttejä voidaan käyttää myös machine-to-machine (M2M) tyyppisissä ratkaisuissa. Näytölle tuodaan sensorin tai mittarin antamia lukemia ja kaappaamia tapahtumia kuten lämpötilaa, väkimäärää tai varastotasoa. Arvojen muuttuessa voidaan sisältö vaihtaa muuttuneiden lukemien mukaan.

Neuvotteluhuoneissa

wilke_meeting.pngNeuvotteluhuoneet ja kokoustilat ovat aktiivisesti hallinnoitavia tiloja, joihin kohdistuu korkeita operointi- ja henkilöstökuluja.

Älykylteillä voidaan vierailija ohjata ennakkoon suunnitellulla automaatiolla oikeaan huoneeseen. Jokaisen neuvotteluhuoneen vieressä näkyy aina määritellyt tiedot tilan varauksesta.

Älykylteillä toteutettu yksinkertaisempi neuvotteluhuonekonsepti tarjoaa monia etuja:

 • Vähennä kustannuksia
 • Säästä aikaa
 • Vapauta resursseja asiakkaiden palveluun
 • Tilojen käyttöäaste lisääntyy
 • Parempaa ja kattavampaa tietoa käyttäjille
 • Tiedot huoneen ovella aina ajan tasalla

Älykylttien käyttöönottoa varten ei tarvitse odottaa seuraavaa remonttia, sillä näytöt asennetaan ilman yhtä ainoaa kaapelinvetoa. Tämän vuoksi näyttö voidaan asentaa paikkoihin, mihin asentaminen ei aikaisemmin ollut mahdollista - vaikka liimalla lasioveen. 

Toimistoissa

wilke_office.pngDynaamisesti muuttuvat Älykyltit toimiston ovella tarjoavat monia tapoja kommunikoida kävijöille ja kollegoille hyödyllistä tietoa. 

 • Nimi, tehtävä, työajat...
 • Mistä tavoittaa poissaollessa
 • Yrityksen tuoreet uutiset  
 • Yleiskatsaus työntekijän läsnäolosta kuluvalla viikolla tai kuluvassa kuussa
 • Kuka tuuraa, jos työntekijä ei ole läsnä 
 • Vierailijoiden opastusjärjestelmä QR-tunnisteilla toteuttaen
 • Oma viesti, ruokalan päivän ruokalista, kahvilan aukioloajat... 

Ajan tasalla oleva viesti toimiston ovella saavuttaa oman henkilökunnan ja vierailijat juuri oikeassa paikassa ja juuri oikeaan aikaan. Älykyltti toimiston ovella on uusi tehokas mahdollisuus parantaa organisaation viestintää.

Kouluissa

wilke_koulu.jpgKoulumaailmassa joudutaan monesti liikkumaan monissa eri rakennuksissa. Siellä liikkuu paljon ihmisiä, jotka tarvitsevat tietoa ja opastusta. Opiskelijat, opettajat, vierailevat luennoitsijat, vieraat ja talon henkilökunta kaipaavat erilaista ohjausta. 

Anvia Älypaperilla voidaan opastaa oikeaan luokkaan tai auditorioon. Tilan vieressä näkyy siellä parhaillaan käynnissä olevan luennon tiedot. Yhdellä silmäyksellä näet myös milloin tila on seuraavan kerran varattavissa ja miten sen voi varata käyttöönsä. Tilojen käyttöaste nousee.

Ratkaisu sopii yläkouluihin, lukioihin, ammatillisiin oppilaitoksiin, ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Järjestelmän käytettävyyttä lisää valmiiksi rakennettu Kurre -integraatio. Anvia Älypaperi toimii saumattomasti yhteen Microsoft Exchangen sekä monen tilanvarausjärjestelmän kanssa.

Terveydenhuollossa

wilke_hospital.pngKohdistettua tiedotusta potilaille, vierailijoille ja hoitohenkilökunnalle. Aina ajan tasalla olevat merkinnät vastaanottohuoneiden vieressä selkeyttävät asioimista ja vähentävät keskeytyksiä. 

Ajantasalla oleva tieto palvelee kaikkia:

 • Potilaat
 • Perheen jäsenet
 • Vierailijat
 • Hoitohenkilökunta

Palvelukodeissa näytöille voidaan potilashuoneisiin tuoda potilaskohtainen päiväohjelma. Tämä rauhoittaa ja selkeyttää potilaan päivärytmiä.