oma_anvia.png

Viasat Kulta

Viasat Premier League

Viasat Kulta täyttää kaikkien toiveet!

Viasatin uudistunut urheilukanavatarjonta tarjoaa entistä laajemman kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. 

Penkkiurheilijoille on tarjolla maailman parhaat jalkapallo- ja jääkiekkoliigat, kuten UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, NHL ,KHL ja monet muut. Lisäksi jääkiekon World Cup 2016, amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, golfia, moottoriurheilua ja nyrkkeilyä. Viihteen ystäville löytyy uutuuselokuvia pursuavat elokuvakanavat sekä laadukkaita ja palkittuja dokumentteja esittävät Viasatin dokumenttikanavat. Lisäksi myös iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Tilaa vaikka kuukaudeksi kerrallaan! Viasat Kulta 1 kk 39,95 €/kk

TILAA

Tilaus onnistuu helposti myös soittamalla asiakaspalveluumme 06 411 3300 tai lähimmästä myymälästämme.

Kaapelitelevisioverkossa voi katsella maksullisia HD-kanavia vain Cable Ready HD -laitteilla. Ilmoita Anvialle laitteesi linkitys- tai sarjanumero laitteen ja Kaapelikortin linkitystä varten.

 • Disney Junior

  Disney Junior on suunnattu 2-7-vuotiaille lapsille ja se tarjoaa mukaansatempaavaa musiikkia, leikkimielistä oppimista sekä ihastuttavia hahmoja. Kanavalla ei näytetä mainoksia tai tarpeetonta väkivaltaa.
 • Viasat Jääkiekko HD

  Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja tulee olemaan Suomen kiinnostavin jääkiekkokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita.
 • Disney XD

  Disney XD on TV-kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville. Tutustu tietokonepelisankari Aaron Stoneen ja lähde kaverusten, Zeken ja Lutherin kanssa skeittilautaseikkailuun. Pääset näkemään myös sarjoja Kid vs Kat sekä Finias ja Ferb.
 • Viasat Urheilu HD

  Viasat Urheilu HD on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Jalkapallon ystäville on tarjolla kiinnostavia otteluita eri jalkapalloliigoista – UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Capital One Cup ja Saksan Cup.
 • National Geographic Channel

  National Geographic Channelin laadukkailla dokumentti- ja luonto-ohjelmilla näet maailman uusin silmin. Innovatiivista viihdettä sinulle, joka haluat tietää enemmän. Lähetysaika on klo 13 - 07.
 • Viasat Hockey HD

  Jääkiekkoon keskittynyt kanava näyttää NHL-otteluita suorina lähetyksinä koko kauden ajan! Lisäksi uusintoja, huippuhetkien koosteita, NHL-uutisia sekä KHL-otteluita suorina lähetyksiä.
 • National Geographic Wild

  Eläimellistä menoa! Kohtaa kesyttämätön luonto omassa olohuoneessasi. National Geographic Wild tuo ruutuun upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Teksti/ääni: englanti. Lähetysaika: 24h/vrk.
 • Viasat Sport Premium HD

  Ruotsin Premium urheilukanava. Kanava keskittyy erityisesti jalkapalloon ja sillä nähdään Ruotsin studiotuotannot ja kiinnostavimmat ottelut seuraavista liigoista: UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A ja Englannin FA Cup.
 • Playboy TV

  Eroottista aikuisviihdettä, kuten saippuasarjoja, kilpailuja, draamasarjoja, komedioita, Playboy-tyttöjä ja elokuvia. Jaettu kanavapaikka Viasat Naturen kanssa. Lähetysaika on klo 01 - 05.
 • Viasat Fotboll HD

  Ruotsin jalkapallokanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista. Ohjelmistossa on muun muassa UEFA Champions Leaguen ja Valioliigan rinnakkaisotteluita, sekä paljon La Ligan otteluita.
 • Viasat Explore

  Tässä on kanava, jollaista et ole aiemmin nähnyt! Kanava täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita. Tutkimusmatkoja, extreme-urheilua, rikosmysteerejä sekä paljon muuta mielenkiintoista. Lähetysaika: 24 h/vrk.
 • Viasat Sport HD

  Ruotsin urheilukanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista. Ohjelmistossa muun muassa UEFA Champions Leaguen ja Valioliigan rinnakkaisotteluita, sekä paljon Serie A:n otteluita.
 • Viasat Film Action

  Jännitys huipussaan! Rakastatko jännittävää toimintaa ja kiperiä tilanteita? Viasat Film Action -kanavalta näet maailman parhaita toimintaelokuvia. Tarjolla on selkäpiitä karmivaa kauhua, piinaavaa jännitystä, aktiivista toimintaa ja häkellyttäviä trillereitä. Lähetysaika klo 19-01.
 • Sky News

 • Viasat Film Family

  Tämä kanava on täynnä viihdettä ja naurua! Koko perheen viihdekanavan ohjelmistoon kuuluu runsaasti kutkuttavia komedioita ja koko perheen suosikkeja. Mukana myös Astrid Lindgrenin huippusuositut klassikot. Lähetysaika klo 20-07.
 • NHL Xtra 1-8

 • Viasat Golf HD

  Suomen ensimmäinen golf-kanava! Näe yksinoikeudella European Tour, Ryder Cup, PGA Championship, US Open ja The Open/British Open suorina lähetyksinä alkuperäisselostuksella. Kanavalta myös LPGA Tourin huippuhetket sekä makasiiniohjelmia.
 • Viasat History

  Historiaa antiikista nykypäiväämme asti: populaarikulttuurin historiaa, perinteistä historiaa sekä dokumentteja politiikan, kulttuurin ja tieteen aloilta. Lähetysaika 24 h/vrk.
 • Viasat Nature

  Viasat Nature on todellinen koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja eksoottisilta ja kaukaisilta mailta. Jakaa kanavapaikan Playboy TV:n kanssa. Lähetysaika on klo 06 - 24.
 • Viasat Film Comedy

  Tästä se hauskuus vasta alkaa! Hauskanpitoon keskittyvä Viasat Film Comedy tarjoilee kattauksen parhaita komedioita, laatuelokuvia ja komediaklassikoita. Lähetysaika klo 06-02.
 • Viasat Film Premiere

  Viasat Film Premiere tarjoaa eniten ensi-iltoja! Kanavalta näet Hollywoodin ja Pohjoismaiden parhaat uutuuselokuvat sekä viikoittain esitettävät 4-5 ensi-iltaa. Lähetysaika 24 h/vrk
 • Boomerang

  Laadukas ja turvallinen lasten ja nuorten kanava, jolla nähdään Looney Tunes –animaatiohahmoja mm. Tom ja Jerry, Scoody Doo, Väiski Vemmelsääri sekä palkittu Repe Sorsan tähdittämä menestyssarja Duck Dodgers.
 • Viasat Film Premiere HD

  Viasat Film Premiere HD tarjoaa eniten ensi-iltoja! Kanavalta näet Hollywoodin ja Pohjoismaiden parhaat uutuuselokuvat sekä viikoittain esitettävät 4-5 ensi-iltaa.
 • Cartoon Network

  Cartoon Network on ruotsinkielinen lastenkanava, joka tarjoaa hulvattomia hetkiä 24 tuntia vuorokaudessa. Tavoitteena on viihdyttää lapsia ja antaa heille mukava hengähdystauko stressaavan arjen keskellä. Meillä on maailman suurin piirrettyjen kirjasto, jossa on mm.
 • Viasat Film Hits

  Viasat Film Hits -kanavalta näet niin kansainväliset kuin pohjoismaiset hittielokuvat, suurimmat yleisömagneetit, Oscar-voittajia, kriitikoiden suosikkeja, sekä iki-ihania klassikoita. Lähetysaika: kl. 07 - 01
 • Disney Channel

  Disney Channel on Suomen suosituin lasten TV-kanava. Se tarjoaa parasta, mitä Disneyn taika tuottaa. Kanava esittää näyteltyjä elokuvia (kuten High School Musical), menestyselokuvia (kuten Autot) ja klassikkoja (kuten Viidakkokirja) sekä sarjoja kuten Kim Possible ja Hannah Montana.
 • Viasat Jalkapallo HD

  Viasat Jalkapallo on Viasatin kanavaperheen uusi tulokas syksyllä 2016. Kanava keskittyy laadukkaisiin jalkapallotuotantoihin ja tulee olemaan Suomen kiinnostavin jalkapallokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaita jalkapalloliigoja.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat