oma_anvia.png

Viasat Jääkiekko

Tv_1900x150

Jääkiekon ystävien unelmapaketti!

Näe yksinoikeudella kaikki NHL-ottelut, Jokereiden KHL-ottelut ja jääkiekon World Cup 2016. Paketissa on kaksi täysin jääkiekkoon keskittynyttä kanavaa, joista  Viasat Jääkiekko HD -kanavalla on myös studiolähetyksiä ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi Viasat Urheilu HD, jolta näet myös muuta urheilua. 

Viasat Jääkiekko -paketin hinta on 29,95 €/kk
Minimitilausaika 1 kalenterikuukausi. 

TILAA

Tilaus onnistuu helposti myös soittamalla asiakaspalveluumme 06 411 3300 tai lähimmästä myymälästämme.

Kaapelitelevisioverkossa voi katsella maksullisia HD-kanavia vain Cable Ready HD -laitteilla. Ilmoita Anvialle laitteesi linkitys- tai sarjanumero laitteen ja Kaapelikortin linkitystä varten.

 • Viasat Jääkiekko HD

  Kanava keskittyy laadukkaisiin jääkiekkotuotantoihin ja tulee olemaan Suomen kiinnostavin jääkiekkokanava. Kanavalla esitetään yksinoikeudella maailman parhaiden jääkiekkoliigojen NHL:n ja KHL:n otteluita.
 • Viasat Urheilu HD

  Viasat Urheilu HD on kanava, joka tarjoaa laajan kattauksen suomalaisille katsojille suunnattua urheilua. Jalkapallon ystäville on tarjolla kiinnostavia otteluita eri jalkapalloliigoista – UEFA Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup, Capital One Cup ja Saksan Cup.
 • Viasat Hockey HD

  Jääkiekkoon keskittynyt kanava näyttää NHL-otteluita suorina lähetyksinä koko kauden ajan! Lisäksi uusintoja, huippuhetkien koosteita, NHL-uutisia sekä KHL-otteluita suorina lähetyksiä.
 • Viasat Sport HD

  Ruotsin urheilukanava, jossa näytetään kiinnostavia otteluita eri liigoista. Ohjelmistossa muun muassa UEFA Champions Leaguen ja Valioliigan rinnakkaisotteluita, sekä paljon Serie A:n otteluita.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat