oma_anvia.png

Viasat Viihde

Tv_1900x150

Viihdettä koko perheelle. 

Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 5 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista.  Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat. 

Kanavapaketin hinta on 19,95 €/kk.
Minimitilausaika 1 kalenterikuukausi.

TILAA

 • National Geographic Wild

  Eläimellistä menoa! Kohtaa kesyttämätön luonto omassa olohuoneessasi. National Geographic Wild tuo ruutuun upeita elämyksiä villistä luonnosta ja ainutlaatuisia kohtaamisia sen asukkaiden kanssa. Teksti/ääni: englanti. Lähetysaika: 24h/vrk.
 • Viasat Explore

  Tässä on kanava, jollaista et ole aiemmin nähnyt! Kanava täynnä seikkailuja ja voimia koettelevia tilanteita. Tutkimusmatkoja, extreme-urheilua, rikosmysteerejä sekä paljon muuta mielenkiintoista. Lähetysaika: 24 h/vrk.
 • Viasat Film Action

  Jännitys huipussaan! Rakastatko jännittävää toimintaa ja kiperiä tilanteita? Viasat Film Action -kanavalta näet maailman parhaita toimintaelokuvia. Tarjolla on selkäpiitä karmivaa kauhua, piinaavaa jännitystä, aktiivista toimintaa ja häkellyttäviä trillereitä. Lähetysaika klo 19-01.
 • Viasat Film Family

  Tämä kanava on täynnä viihdettä ja naurua! Koko perheen viihdekanavan ohjelmistoon kuuluu runsaasti kutkuttavia komedioita ja koko perheen suosikkeja. Mukana myös Astrid Lindgrenin huippusuositut klassikot. Lähetysaika klo 20-07.
 • Viasat History

  Historiaa antiikista nykypäiväämme asti: populaarikulttuurin historiaa, perinteistä historiaa sekä dokumentteja politiikan, kulttuurin ja tieteen aloilta. Lähetysaika 24 h/vrk.
 • Viasat Nature

  Viasat Nature on todellinen koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja eksoottisilta ja kaukaisilta mailta. Jakaa kanavapaikan Playboy TV:n kanssa. Lähetysaika on klo 06 - 24.
 • Viasat Film Comedy

  Tästä se hauskuus vasta alkaa! Hauskanpitoon keskittyvä Viasat Film Comedy tarjoilee kattauksen parhaita komedioita, laatuelokuvia ja komediaklassikoita. Lähetysaika klo 06-02.
 • Viasat Film Premiere

  Viasat Film Premiere tarjoaa eniten ensi-iltoja! Kanavalta näet Hollywoodin ja Pohjoismaiden parhaat uutuuselokuvat sekä viikoittain esitettävät 4-5 ensi-iltaa. Lähetysaika 24 h/vrk
 • Viasat Film Premiere HD

  Viasat Film Premiere HD tarjoaa eniten ensi-iltoja! Kanavalta näet Hollywoodin ja Pohjoismaiden parhaat uutuuselokuvat sekä viikoittain esitettävät 4-5 ensi-iltaa.
 • Viasat Film Hits

  Viasat Film Hits -kanavalta näet niin kansainväliset kuin pohjoismaiset hittielokuvat, suurimmat yleisömagneetit, Oscar-voittajia, kriitikoiden suosikkeja, sekä iki-ihania klassikoita. Lähetysaika: kl. 07 - 01
 • Boomerang

  Laadukas ja turvallinen lasten ja nuorten kanava, jolla nähdään Looney Tunes –animaatiohahmoja mm. Tom ja Jerry, Scoody Doo, Väiski Vemmelsääri sekä palkittu Repe Sorsan tähdittämä menestyssarja Duck Dodgers.
 • Disney Channel

  Disney Channel on Suomen suosituin lasten TV-kanava. Se tarjoaa parasta, mitä Disneyn taika tuottaa. Kanava esittää näyteltyjä elokuvia (kuten High School Musical), menestyselokuvia (kuten Autot) ja klassikkoja (kuten Viidakkokirja) sekä sarjoja kuten Kim Possible ja Hannah Montana.
 • Disney Junior

  Disney Junior on suunnattu 2-7-vuotiaille lapsille ja se tarjoaa mukaansatempaavaa musiikkia, leikkimielistä oppimista sekä ihastuttavia hahmoja. Kanavalla ei näytetä mainoksia tai tarpeetonta väkivaltaa.
 • Disney XD

  Disney XD on TV-kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville. Tutustu tietokonepelisankari Aaron Stoneen ja lähde kaverusten, Zeken ja Lutherin kanssa skeittilautaseikkailuun. Pääset näkemään myös sarjoja Kid vs Kat sekä Finias ja Ferb.
 • National Geographic Channel

  National Geographic Channelin laadukkailla dokumentti- ja luonto-ohjelmilla näet maailman uusin silmin. Innovatiivista viihdettä sinulle, joka haluat tietää enemmän. Lähetysaika on klo 13 - 07.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat