oma_anvia.png

Swedish Extra

Tv_1900x150

Astetta enemmän ruotsalaisia kanavia.

Paketin kanavat tarjoavat uusimpia sarjoja, elokuvia ja laatuviihdettä.Kanavapaketin hinta on 6,80 €/kk.
Swedish Extra Twin -paketti rinnakkaiskortille 2,72 €/kk. Edellyttää Swedish Extra -kanavapakettia pääkortilla.

TILAA

 • NRK1 HD

  NRK1 on Norjan suosituin tv-kanava ja se tarjoaa ohjelmaa koko perheelle.
 • Boomerang

  Laadukas ja turvallinen lasten ja nuorten kanava, jolla nähdään Looney Tunes –animaatiohahmoja mm. Tom ja Jerry, Scoody Doo, Väiski Vemmelsääri sekä palkittu Repe Sorsan tähdittämä menestyssarja Duck Dodgers.
 • Kanal10

  Kanava lähettää kristillistä ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa. Esimerkkejä kanavan lähettämistä ohjelmista: Suorana esirukousohjelma ”Vi ber för dig” (Rukoilemme puolestasi). Suorana lähetyksenä tulee myös Cafe-ohjelma, jossa esiintyy tunnettuja kristittyjä taiteilijoita ja puhujia.
 • Kunskapskanalen

  Kansansivistystä vaikuttavalla tavalla. Enemmän mahdollisuuksia ottaa osaa historiaan, kulttuuriin, tieteisiin, luontoon ja ympäristöön. SVT ja Sveriges Utbildningsradio UR tuottavat kanavaa yhteistyössä.
 • TV3

  Ruotsin TV3. Viihdettä ympäri vuorokauden. Monipuolisessa tarjonnassa on kansainvälisiä sarjoja, elokuvia sekä muita viihdeohjelmia. TV3 on myös suosittu uutis-, dokumentti- ja ajankohtaiskanava.
 • TV6

  Ruotsalainen viihdekanava, joka täydentää TV3:n ohjelmaa musiikilla, toiminnalla ja huumorilla ympäri vuorokauden. Lähetysaika: 9.30–6.30
 • DR 1

  DR1esittää ohjelmaa joka makuun. Valikoimissa on uutisten lisäksi korkealaatuisia draamasarjoja, viihdettä ja dokumentteja. Suuri osa klo 18-22 välillä esitetystä ohjelmasta on HD-laatuista.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat