oma_anvia.png

Swedish Extra

Tv_1900x150

Astetta enemmän ruotsalaisia kanavia.

Paketin kanavat tarjoavat uusimpia sarjoja, elokuvia ja laatuviihdettä.Kanavapaketin hinta on 6,80 €/kk.
Swedish Extra Twin -paketti rinnakkaiskortille 2,72 €/kk. Edellyttää Swedish Extra -kanavapakettia pääkortilla.

TILAA

 • TV3

  Ruotsin TV3. Viihdettä ympäri vuorokauden. Monipuolisessa tarjonnassa on kansainvälisiä sarjoja, elokuvia sekä muita viihdeohjelmia. TV3 on myös suosittu uutis-, dokumentti- ja ajankohtaiskanava.
 • TV6

  Ruotsalainen viihdekanava, joka täydentää TV3:n ohjelmaa musiikilla, toiminnalla ja huumorilla ympäri vuorokauden. Lähetysaika: 9.30–6.30
 • DR 1

  DR1esittää ohjelmaa joka makuun. Valikoimissa on uutisten lisäksi korkealaatuisia draamasarjoja, viihdettä ja dokumentteja. Suuri osa klo 18-22 välillä esitetystä ohjelmasta on HD-laatuista.
 • NRK1 HD

  NRK1 on Norjan suosituin tv-kanava ja se tarjoaa ohjelmaa koko perheelle.
 • Boomerang

  Laadukas ja turvallinen lasten ja nuorten kanava, jolla nähdään Looney Tunes –animaatiohahmoja mm. Tom ja Jerry, Scoody Doo, Väiski Vemmelsääri sekä palkittu Repe Sorsan tähdittämä menestyssarja Duck Dodgers.
 • Kanal10

  Kanava lähettää kristillistä ohjelmaa 24 tuntia vuorokaudessa. Esimerkkejä kanavan lähettämistä ohjelmista: Suorana esirukousohjelma ”Vi ber för dig” (Rukoilemme puolestasi). Suorana lähetyksenä tulee myös Cafe-ohjelma, jossa esiintyy tunnettuja kristittyjä taiteilijoita ja puhujia.
 • Kunskapskanalen

  Kansansivistystä vaikuttavalla tavalla. Enemmän mahdollisuuksia ottaa osaa historiaan, kulttuuriin, tieteisiin, luontoon ja ympäristöön. SVT ja Sveriges Utbildningsradio UR tuottavat kanavaa yhteistyössä.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat