oma_anvia.png

SveaTV-paketti

Tv_1900x150

Ruotsin kanavat oman antennin kautta. 14,90 €/kk

SveaTV-paketilla näet laajemman ruotsalaisen kanavatarjonnan oman antennin kautta.

Ruotsin pääkanavien SVT1 ja SVT2 lisäksi näet seuraavia ruotsalaisia kanavia: TV3, TV4 Västerbotten, Barnkanalen ja SVT24.

SveaTV-paketti on saatavilla Pohjanmaan rannikkoseudulla. Tarkista saatavuus peittoaluehausta.

TILAA

Näin hankin SveaTV:n

SveaTV-palvelun voit hankkia Anvian asiakaspalvelusta, edustajalta tai suoraan netistä.

Tilaa netistä
Rinnakkaiskortin voit tilata asiakaspalvelustamme tai SveaTV-edustajalta (ei netin kautta). Tilaus netin kautta ei ole tarkoitettu taloyhtiöille eikä keskusantenniosuuskunnille. Jos edustat taloyhtiötä tai antenniosuuskuntaa, ota yhteyttä Anvian asiakaspalveluun.

Anvian asiakaspalvelu

SveaTV edustajat 
Kokkola: Kaustisen Konekeskus | Maalahti: Malax Video Shop | Närpiö: Närpes Centralantennandelslag, Tekniset Närpes | Pietarsaari: JNT
 

Hinnasto ja palvelumaksut 1.1.2013 alkaen

 

Norm.hinta
€/kk

SveaTV-paketti pääkortille
SVT1, SVT2, TV3, TV4, Barnkanalen/SVT24, (ei näy Närpiön ja Kristiinankaupungin alueella)

14,90

SveaTV-paketti rinnakkaiskortille
Tilaaminen edellyttää pääkorttia. Kanavapaketit on tilattava erikseen rinnakkaiskortille. Sama kanavapaketti on oltava tilattuna myös pääkortilla. Enintään 4 korttia/talous.

7,70

 

SveaTV-kanavakortin avaus*

29

SveaTV-kanavakortin vuosimaksu

29

Rinnakkaiskortin vuosimaksu

10

Kanavakortin korvausmaksu

32,26

*Kanavakortin avausmaksuun sisältyvät kanavapakettien avausmaksut.

Kanavapaketin minimitilausaika on yksi täysi kalenterikuukausi. Asiakas voi irtisanoa palvelusopimuksen kokonaisuudessaan päättymään kunkin kalenterikuukauden viimeiseen päivään ilmoittamalla irtisanomisesta Anvialle irtisanomista edeltävän kuukauden viimeiseen arkipäivään mennessä. Asiakas on velvollinen palauttamaan omalla kustannuksellaan kanavakortin Anvialle viimeistään palvelusopimuksen päättymispäivänä. Mikäli etukäteen tehty tilaus peruutetaan ennen laskutuskauden loppua, maksaa Anvia kuukausimaksun takaisin käyttämättömiltä, täysiltä kalenterikuukausilta. Avausmaksua ei palauteta. Pidätämme oikeuden hinta- ja kanavamuutoksiin. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnasto on voimassa toistaiseksi.

 

 

 • SVT Barnkanalen

  SVT Barnkanalen on SVT:n teemakanava lapsille. SVT Barnkanalen lähettää ohjelmia Bolibompasta Bobsteriin - dokumentteja, draamasarjoja, musiikkia, animaatioita... Päivä alkaa pikkulasten ohjelmilla, mutta iltapäivällä, kun koululaiset palaavat koulusta, jännitys lisääntyy.
 • SVT1

  Ruotsin ensimmäinen tv-kanava on sekä ilon että surun kohtauspaikka. Kanavalla näet ohjelmat, joista puhutaan ja joita kaikki katsovat. Tapahtumia, draamaa, viihdettä, uutisia ja urheilua - SVT1 on alkuperäinen.
 • SVT2

  Haastava ja utelias kanava, joka etsii jatkuvasti vastauksia sekä pieniin että maailmanlaajuisiin kysymyksiin. Kanavalla näet dokumentteja Ruotsista ja maailmalta, uteliaita asiaohjelmia sekä odottamattomia kohtaamisia.
 • SVT24

  Ohjelmaa päivittäin klo 20.00 alkaen.
 • TV3

  Ruotsin TV3. Viihdettä ympäri vuorokauden. Monipuolisessa tarjonnassa on kansainvälisiä sarjoja, elokuvia sekä muita viihdeohjelmia. TV3 on myös suosittu uutis-, dokumentti- ja ajankohtaiskanava.
 • TV4 Västerbotten

  TV4 on Ruotsin suurin tv-kanava, joka tarjoaa laatuohjelmia sekä koko Ruotsille että koko perheelle. Osallistavia viihdeohjelmia, uutisia, ruotsalaista draamaa, ostettuja sarjoja, urheilua, lastenohjelmia, filmejä, yhteiskunnallisia ohjelmia sekä paljon muuta löytyy TV4:n tarjonnasta.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat