oma_anvia.png

Sports

Todellinen penkkiurheilijan paketti! 
Sports tarjoaa laajan kattauksen TV-urheilua aina korkealaatuisista urheilutapahtumista vauhdikkaampaan menoon. Kanavapaketin hinta on 8,90€/kk

TILAA

 • Eurosport 2

  Eurosport 2 on uuden sukupolven urheilukanava. Ohjelmien kirjo on erittäin laaja. Eurosport 2:lla voit seurata Saksan Bundesliigaa, koripallon Eurocupeja, lentopallon Italian Liigaa ja lajeja kuten lumilautailu, rantafutis, jääkiekko, lacrosse, australialainen jalkapallo sekä salibandy.
 • Fuel TV HD

  Fuel TV HD on vauhdikkaaseen action sports-ohjelmistoon erikoistunut kanava. Kanavalta näet mm. skeittaukseen, lumilautailuun, surffailuun, BMX:ään, motocrossiin ja vesilautailuun liittyviä live-tapahtumia, uutisia, sarjoja ja elokuvia.
 • Fight Sports HD

  Fight Sports HD tarjoaa teräväpiirtona monipuolisen kattauksen kamppailu-urheilua aina nyrkkeilystä ja potkunyrkkeilystä MMA-otteluihin, sumoon, karateen ja judoon. Suorien ottelulähetysten lisäksi kanavalla nähdään mm. kampailu-urheiluaiheisia uutisia sekä dokumentti- ja reality-sarjoja.
 • Eurosport 2 HD

  Eurosport 2 HD –kanavalla on täysin sama ohjelmisto kuin normaalilla Eurosport 2-kanavalla. Kuva ja ääni sen sijaan ovat jotain muuta kuin mihin on totuttu. Sinun, joka haluat nauttia parhaista urheiluhetkistä kristallinkirkkaalla kuvalla ja äänellä, valinta on Eurosport 2 HD.
 • Extreme Sports

  Maailmankuulu Extreme Sports on se televisiokanava, joka tarjoaa maailman jännittävimpiä lifestyle-, seikkailu- ja extreme-urheiluohjelmia. Extremellä näet kaikkea mukaansatempaavista dokumenteista asiantunteviin henkilökuviin tämän päivän suurimmista esikuvista.
 • Motors TV

  Motors TV tarjoaa maailman arvostetuimmat moottoriurheilun sarjat, kuten NASCARin, DTM:n, BTCC:n, Le Mansin Endurance -sarjan ja Amerikan Le Mans -sarjan, Uuden Seelannin V8 Supercarsin, Champ Car World -sarjan ja monet muut kilpailut suorina lähetyksinä, uutisia ja taustojakaan unohtamatta.
 • Nautical Channel

  Nautical Channel on ainoa maksullinen 24/7 digikanava, jossa on kokonaan omistauduttu veneilyn ja purjehduksen maailmaan. Suurin osa lähetyksistä koskee veneurheilua, loput ovat veneilydokumentteja ja elämäntyyliohjelmia.
 • Eurosport HD

  Eurosport HD –kanava tuo aivan uuden ulottuvuuden TV-urheiluun. Korkealaatuiset urheilutapahtumat nousevat kokonaan toiselle tasolle teräväpiirtolähetyksinä. Eurosport HD:n ohjelmisto on identtinen normaalin Eurosportin kanssa.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat