oma_anvia.png

Disney

Tv_1900x150

Kanavapaketti täynnä taikaa. 

Kanavapaketti sisältää kolme kanavaa. Disney Channel tarjoaa upean kattauksen koko perheen viihdettä, pääasiallisesti suomeksi tekstitettynä. Junior on suunnattu tukemaan perheen pienimpien kehitystä, kun taas toiminnantäytteinen XD-kanava on varsinkin poikien makuun. Paketin hinta on 4,90 €/kk.

tilaa

  • Disney Channel

    Disney Channel on Suomen suosituin lasten TV-kanava. Se tarjoaa parasta, mitä Disneyn taika tuottaa. Kanava esittää näyteltyjä elokuvia (kuten High School Musical), menestyselokuvia (kuten Autot) ja klassikkoja (kuten Viidakkokirja) sekä sarjoja kuten Kim Possible ja Hannah Montana.
  • Disney Junior

    Disney Junior on suunnattu 2-7-vuotiaille lapsille ja se tarjoaa mukaansatempaavaa musiikkia, leikkimielistä oppimista sekä ihastuttavia hahmoja. Kanavalla ei näytetä mainoksia tai tarpeetonta väkivaltaa.
  • Disney XD

    Disney XD on TV-kanava kaikille toiminnan, musiikin, huumorin ja seikkailun ystäville. Tutustu tietokonepelisankari Aaron Stoneen ja lähde kaverusten, Zeken ja Lutherin kanssa skeittilautaseikkailuun. Pääset näkemään myös sarjoja Kid vs Kat sekä Finias ja Ferb.
Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat