oma_anvia.png

Watson

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja. Voit käyttää Watsonia kaikilla laitteillasi, kuten tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai älytelevisiolla, johon on ladattu Watson-sovellus.

Watson toimii kaikkialla, missä käytössäsi on kiinteä tai langaton internetyhteys. Watsonilla saat käyttöösi puolen vuoden rajattoman tallennustilan sekä peruskanavien katseluoikeuden kaikissa tuetuissa laitteissa.

Watsonilla saat kaiken tämän:

  • Voit käyttää yhtä tunnusta viidessä laitteessa
  • Kaikilla päätelaitteilla
  • Yli 20 televisiokanavaa, mukana myös HD-kanavia!
  • Puolen vuoden rajaton tallennustila
  • Laaja valikoima Makuunin leffoja, alk. 0,33 € - myös HD!
  • Vuokraamo käytössäsi 24/7, leffat katsottavissa 48 h
  • Maksukanavapaketit alk. 4,30 €/kk
  • Näppärät Watson-sovellukset puhelimeen, tablettiin ja älytelevisioon!

 

LUE LISÄÄ JA TILAA

 

Lisää katsottavaa monipuolisista maksukanavapaketeista.
Watsonista löydät tuttujen peruskanavien lisäksi myös paljon maksuttomia kanavia, kuten Discovery Channelin ja Eurosportin 1 -kanavan. Aktivoi Watsoniin maksuton Next-kanavapaketti ja nauti sen monipuolisesta sisällöstä. Watsoniin on mahdollista tilata myös suosituimmat maksukanavapaketit, kuten MTV Total, C More ja Disney. Tilattuasi kanavapaketin Watsoniin on sen sisältö katsottavissasi saman tien!
 
Asutko Anvian Pohjanmaan-verkon alueella?
Watson-boksilla saat laajemman valikoiman maksukanavapaketteja, kuten suositut Ruutu+ Viihde & Urheilu ja Viasat -paketit. Tutustu Watson-boksille tilattavissa oleviin maksukanavapaketteihin.

Watson-palvelu on tilattavissa Watson-boksille ainoastaan Anvian asiakaspalvelusta tai lähimmästä Anvia/Elisa-myymälästä. Watson-palvelun kuukausimaksu on 9,90 €/kk.

 

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat