oma_anvia.png

Anvia Kuituliittymä

Kehosi tapaan myös kotisi tarvitsee kuitua

Anvia Kuituliittymä tuo kotiisi nykyaikaisimman ja tehokkaimman tietoliikenneyhteyden. Uuden sukupolven valokuituyhteys mahdollistaa sinulle huippuluokan tv-palvelut, lähes rajattoman nopeuden ja tulevaisuuden uudet palvelut laajakaistaan – kotiisi tuodaan kaikki tietoliikennepalvelut yhdellä yhteydellä. Jos asut Anvian kaapeli-tv alueella, tuo Kuituliittymä kotiisi myös kaapeli-tv-liittymän.
 

Kuituliittymä on kannattava sijoitus tulevaisuuteen. Edistyksellisenä, luotettavana ja pitkäikäisenä ratkaisuna se nostaa kiinteistösi arvoa. Anvian Kuituliittymä mahdollistaa myös tulevaisuuden palveluiden kuten hyvinvointi- ja terveyspalveluiden käytön. Luotettavana yhteytenä se on varma ratkaisu myös kodin turvallisuutta edistäville valvontapalveluille.

Kuituliittymä uudisrakennuskohteeseen
Anvia on rakentanut kaikilla uusilla asuinalueilla kuituverkon koteihin saakka. 

Kuituliittymä muille alueille 
Haluatko kuituliittymän kotiisi? Nyt voit itse vaikuttaa siihen, rakennetaanko asuinalueellesi valokuituverkko koteihin asti. Huomioimme kuituverkon suunnittelussa eri asuinalueiden kiinnostuksen kuitua kohtaan. Lopulliset rakentamispäätökset tehdään alueille, joissa riittävän moni haluaa hankkia kuidun kotiinsa.

Jos kuitu kiinnostaa, klikkaa alla olevaa linkkiä ja voit tarkistaa Anvia Kuituliittymän saatavuuden osoitteellesi ja ilmaista kiinnostuksesi!  
 

kuitu.png

Kuitu kiinnostaa! 

 

Kuituliittymän toimitus

Kiinteistöliittymän toimitus sisältää yhteyden suunnittelun tontin ulkopuolisella osalla, tekniset tarvikkeet, kuten tarvittavat kaapelit ja liittimet, kaapelin asentamisen sekä liittämisen yleiseen tietoliikenneverkkoon. Kiinteistöliittymä voidaan toteuttaa metallijohtimisella parikaapelilla, kuitukaapelilla tai koaksiaalikaapelilla tai näiden yhdistelmällä riippuen alueella noudatettavasta rakentamistavasta. 

talo.jpg

1.    Sisäverkon kytkentäpiste: kiinteistön sisäverkkokaapelointi päätetään kiinteistön sisällä yhteen keskitettyyn kytkentäpisteeseen, johon talokaapeli toimitetaan ja päätetään
2.    Asennusputki: maakaapeli asennetaan asennusputkeen
3.    Anvian määrittämä liityntäpiste: tontin rajalla oleva piste, josta asennusputki ja kaapeli johdetaan kiinteistöön
4.    Anvian toimituspiste: jakokaappi tai pylväspääte, jonne Kiinteistöliittymä kytketään.

Anvia Kiinteistöliittymän palvelukuvaus

Pientalorakentajan tietoliikenneopas
 

 

 

 

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat