oma_anvia.png

Asus ZenPad C

Anvian testipenkissä on näppärän kokoinen Asus ZenPad -tabletti. Kiinnitimme huomion muun muassa tabletin näyttöön, äänentoistoon, viihdeominaisuuksiin ja yleiseen käytettävyyteen.
 
Asus ZenPad on erinomainen laite koko perheen jokapäiväiseen viihde- ja hyötykäyttöön. Yhdistämällä tablettiin Anvian liikkuvan laajakaistan saat tabletista kaiken irti vaikkapa automatkalla tai mökillä. Laitteen käyttöönotto on helppoa ensikäynnistyksen yhteydessä ilmestyvällä opastuksella. Ensimmäisellä käynnistyskerralla valitaan muun muassa kielivalinnat ja määritellään verkkoyhteydet, sekä luodaan ohjatusti tunnukset Google Play -kauppaan. Kaupassa pääset lataamaan haluamasi sovellukset tablettiin.
 
Mitkä tekijät lisäävät käyttömukavuutta?

Asus ZenPadin käyttö on sujuvaa ja selkeää. Näytön kosketuksen pyyhkäisy on jämäkkä, ja kirjoittaessa esiin ilmestyvä näppäimistö on helppokäyttöinen. Esimerkiksi numeronäppäimet ovat kätevästi saatavilla kirjainten yläpuolella, mikä helpottaa ja nopeuttaa esimerkiksi salasanojen syöttöä. Tabletin laadukkaalta näyttävä muovinen pintamateriaali on onnistuttu toteuttamaan tyylikkäästi. Kohotettu kuvioitu takakansi antaa hyvän otteen tabletista, eikä kanteen jää sormenjälkiä. Etupaneelin lasi seuraa laitteen ääriviivoja korostaen tabletin tyylikästä vaikutelmaa. Kokonsa puolesta (leveys 108 mm ja paino 265 g) tablettia on helppo pitää yhdellä kädellä, vaikkapa elokuvia katsottaessa.
 
Laajan katselukulman tarjoavassa IPS -näytössä videon ja kuvan väri on luonnollinen ja eläväinen. Tabletin äänentoisto on toteutettu DTS-HD premium sound -teknologialla, joka tarjoaa yllättävän hyvän äänen suhteutettuna laitteen kokoon. Laitteessa on normaali 3,5 mm kuulokeliitäntä ja micro-usb-portti latausta varten. Bluetoothin kautta voit kytkeä laitteen ulkoiseen kaiuttimeen langattomasti. Äänenvoimakkuuden säätö- ja virtanappi löytyvät huomaamattomasti laitteen sivusta, jolloin tabletin muotoilu säilyy yhtenäisenä. Lisäksi laitteessa on kaksi SIM-korttipaikkaa ja yksi paikka muistikortille. Liittämällä toisen sim-kortin tablettiin 3g-mobiilidatan lisäksi, voit käyttää laitetta vaikka puhelimena.
 
Positiivinen yllättäjä tabletissa oli akku, joka kestää aktiivisessa käytössä yli 8 tuntia. Varmistaakseen akun vieläkin pidemmän keston, voi tarvittaessa laitteen säätää virransäästötilaan, jolloin esimerkiksi sovellukset eivät päivity automaattisesti taustalla ja akku kestää pidempään.
 
Täydennä sovelluksilla

Tabletissa on monipuolinen valikoima hyödyllisiä sovelluksia jo valmiiksi asennettuna ja lisää voi ladata Google Play -kaupasta. Erityisesti lapsiperheille hyödyllisessä sovellus-pohjaisessa Lapset-tilassa voit määritellä rajoituksia, joilla estät lastesi pääsyn haitallisille sivustoille ja sovelluksiin. Näin voit jättää tabletin huoletta lapselle ja varmistua käytön turvallisuudesta. Voit myös määritellä aikarajan tabletin käytölle, joka helpottaa lapsen netinkäytön määrän rajoittamista. Kun aika on lopussa, tabletti vaatii pin koodin avautuakseen uudelleen. Lisäämällä tablettiin sopivia sovelluksia, voit personoida tabletin itsellesi tai usealle käyttäjälle sopivaksi. Tietojesi turvallisuuden takaamiseksi, suosittelemme
lataamaan tablettiin Anvian Tietoturvan, jolla varman virusturvan lisäksi saat suojaa verkkopankkiasiointiin ja nettiostosten tekemiseen.
 
Tatu Aitoaho
Myyjä, Anvia Vaasan myymälä

Kuinka voimme palvella?

Asiakaspalvelu

(06) 411 3300

Tekninen tuki

Tekninen tuki palvelee sinua arkisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 10-15.


Myymälöiden aukioloajat