oma_anvia.png

Flyttarens minneslista

 

Ordna telekommunikationer till ditt nya hem!

 

Beställ flyttning av abonnemang i tid

 

Det lönar sig att beställa flyttning av fast telefoni och internetabonnemang genast då du vet när du kommer att flytta, senast två till tre veckor före själva flytten. För att flytta ett abonnemang, ring Anvias kundtjänst eller besök vår butik. Eventuella avgifter för flyttning enligt gällande prislista

Att flytta ett bredbandsabonnemang

Flyttning av bredbandsabonnemang kräver ett besök av en montör. Ett bredbandsabonnemang kan flyttas avgiftsfritt en gång per år. Flyttning av ett bredbandsabonnemang kan beställas via Mitt Anvia.

Ditt fasta telefonnummer förblir oförändrat

Ditt fasta telefonnummer förblir oförändrat när du flyttar inom Anvias område. Om du vill byta nummer kan du beställa en avgiftsbelagd tjänst som styr samtal som rings till ditt gamla nummer till det nya numret under tre månaders tid. Om den nya anslutningen är Anvia Abp:s anslutning ingår samtalsavgifterna för det omstyrda samtalet i tjänstens bruksavgift.

Att flytta kabel-tv-anslutningsavtal

Kabel-tv-anslutningen är fastighetsbunden och kan inte flyttas till ett nytt ställe. Vid köp av egnahemshus bör man därför skriftligt, t.ex. i köpebrevet, komma överens om huruvida kabel-tv-anslutningen övergår i den nya ägarens ägo. Den nya ägaren ska flytta över avtalet i sitt eget namn i Anvias butik. Om den nya ägaren av huset inte flyttar över avtalet faktureras grundavgiften av den förra ägaren.

Till en ny fastighet lönar det sig att teckna ett skriftligt kabel-tv-avtal cirka en månad innan du flyttar in.

Betal-tv-tjänster

När du flyttar inom Anvias kabel-tv-område har du fortfarande tillgång till digital-tv-tjänsterna, förutsatt att fastighetens interna antennät kan förmedla dem. Du bör dock komma ihåg att meddela din nya faktureringsadress till Anvia.

 

 

 

Hur kan vi hjälpa?

Kundtjänst

(06) 411 3300

Teknisk support

Tekniska supporten betjänar dig vardagar 8–21 och lördagar 10–15.


Se öppettider i butikerna