oma_anvia.png

12.09.2017 12:53 | Kundmeddelanden

Telefonabonnemang med Anvias VoIP-teknik slutar fungera 31.10.2017

Telefonabonnemang med Anvias VoIP-teknik utgår ur vårt utbud i slutet av oktober. Abonnemang för privatkunder och företag sägs upp så att de upphör den 31 oktober 2017, samtidigt upphör faktureringen av abonnemangen och abonnemangen slutar fungera.
 
Behåll ditt bekanta telefonnummer och beställ Elisas tjänst enligt abonnemangets användningsändamål
 
För våra privatkunder rekommenderar vi abonnemanget Saunalahti Kotipuhelin i stället för telefonabonnemanget som upphör. Kunden behåller det gamla bekanta telefonnumret och vid behov kan telefonen tas med till exempelvis stugan.
 
Abonnemanget Saunalahti Kotipuhelin används med en mobiltelefon eller en gsm-bordstelefon.  Saunalahti Kotipuhelin är ett abonnemang fungerar i mobiltelefonnätet.
 
Månadsavgiften är 3,99 €. Man ringer förmånliga samtal till fasta telefonabonnemang inom landet 0,10 €/samtal + 0,01 €/min. och till mobiltelefonabonnemang inom landet 0,10 €/min.
 
Abonnemanget Saunalahti Kotipuhelin lämpar sig inte för användning med trygghetstelefoner, teleslingor, larm, hisstelefoner, faxar, betalterminaler, separata telefonsvarare, utomhusklockor, reläer eller programmerade modem.
 
För våra företagskunder rekommenderar vi att de enligt abonnemangets användningsändamål beställer någon av Elisas tjänster nedan i stället för telefonabonnemanget som upphör:
 

Nuvarande användningsändamål Elisas tjänst Mer information om Elisas tjänst
Telefonabonnemang (samtal) Tilläggstjänsten Elisa Lankanumero www.yrityksille.elisa.fi/lankanumero
Fax Elisa eFax www.yrityksille.elisa.fi/efax
Hisslarm Elisas mobilabonnemang www.yrityksille.elisa.fi/yritysliittymat

 
Om en trygghetstelefon är ansluten till abonnemanget
 
Om en trygghetstelefon är ansluten till telefonabonnemanget som kommer att upphöra, ska denna bytas ut till en modell som fungerar i mobilnätet. Vi ber användarna av tjänsten att kontakta socialförvaltningen i sin egen kommun eller stad för att säkerställa att trygghetstelefontjänsten fungerar även framöver.  Våra företagskunder kan även kontakta vår företagskundtjänst på nummer 0393 933 933.
 
Ändringen påverkar inte det bredbandsabonnemang som eventuellt används, och inte heller andra tjänster som används.
 
Elisas tjänster kan beställas
 
·        via webbtjänsten OmaElisa för företag: oma.elisa.fi/yrityksille eller genom att ringa vår företagskundtjänst på nummer 0393 933 933, mån–fre kl. 8–16.30. Samtalspriset är 13,11 c/min. + msa/lna.
 
·        av Elisas Anviakundtjänst för privatkunder på nummer 06 411 3300, mån–fre kl. 9–19 och lör. kl. 10–15 eller på Elisas webbplats på adressen elisa.fi/sl-kotipuhelin.