oma_anvia.png

12.09.2017 12:50 | Asiakastiedotteet

Anvia VoIP-tekniikalla toteutettujen puhelinliittymien toiminta päättyy 31.10.2017

Anvia VoIP-tekniikalla toteutetut puhelinliittymät poistuvat valikoimastamme lokakuun lopussa. Kuluttajien ja yritysten liittymät irtisanotaan päättymään 31.10.2017, samalla liittymien laskutus sekä toiminta päättyvät.

      

Säilytä tuttu puhelinnumero ja tilaa Elisan palvelu liittymän käyttötarkoituksen mukaan

 

Kuluttaja-asiakkaillemme suosittelemme poistuvan puhelinliittymän tilalle Saunalahti Kotipuhelin -liittymää. Vanha tuttu puhelinnumero säilyy ennallaan ja tarvittaessa puhelimen voi ottaa mukaan vaikkapa mökille.

 

Saunalahti Kotipuhelin -liittymää käytät kännykällä tai gsm-pöytäpuhelimella.  Kotipuhelin on matkapuhelinverkossa toimiva liittymä.

 

Kuukausimaksu 3,99 €. Edulliset puhelut kotimaan lankaliittymiin 0,10 €/puhelu + 0,01€/min ja kotimaan matkapuhelinliittymiin 0,10 €/min.

 

Saunalahti Kotipuhelin -liittymä ei sovellu turvapuhelimen, induktiosilmukan,  hälytyslaitteiden, hissipuhelinten, faxien, maksupäätteiden, erillisten puhelinvastaajien, ulkokellojen, releiden eikä ohjelmoitujen modeemien käyttämiseen.

 

Yritysasiakkaitamme suosittelemme tilaamaan poistuvan puhelinliittymän tilalle sen käyttötarkoituksen mukaisesti jonkin alla olevista Elisan palveluista

 

Nykyinen käyttötarkoitus          Elisan palvelu                              Lisätietoja Elisan palvelusta

 

Puheliittymä                                  Elisa Lankanumero -lisäpalvelu   www.yrityksille.elisa.fi/lankanumero

Faksi                                             Elisa eFax                                     www.yrityksille.elisa.fi/efax

Hissihälytys                                   Elisan mobiililiittymä                      www.yrityksille.elisa.fi/yritysliittymat

 

 

Jos liittymässä on turvapuhelin

 

Jos lopetettavassa puhelinliittymässä on turvapuhelin, tulee se vaihtaa mobiiliverkossa toimivaksi. Pyydämme palvelun käyttäjiä ottamaan yhteyttä oman kunnan tai kaupungin sosiaalitoimeen turvapuhelin palvelun toimivuuden takaamiseksi jatkossakin.  Yritysasiakkaamme voivat olla yhteydessä myös yritysasiakaspalveluun p. 0393 933 933.

 

Muutos ei vaikuta mahdollisesti käytössä olevaan laajakaistayhteyteen eikä muihin käytössä oleviin palveluihin.

                                                                                      

 

Elisan palvelut voit tilata

 

Yritysten OmaElisa -verkkopalvelun kautta: oma.elisa.fi/yrityksille  tai soita yritysasiakaspalveluumme p. 0393 933 933, ma-pe 8-16.30. Puhelun hinta 13,11 snt/min + mpm/pvm.

 

Elisan Anvia kuluttaja-asiakaspalvelusta p. 06 411 3300, ma-pe 9-19, la 10-15 tai Elisan nettisivuilta osoitteesta: elisa.fi/sl-kotipuhelin