oma_anvia.png

24.08.2017 19:48 | Asiakastiedotteet

Viasatin urheilukanavat katsottavissa veloituksetta koko viikonlopun ajan 25.-28.8.

Viasatin kotimaiset urheilukanavat avataan avoimeen katseluun viikonloppuna 25.-28.8. Anvia-Elisan kaapeli-tv-verkossa auki ovat kaikki kolme urheilukanavaa: Viasat Urheilu, Viasat Jalkapallo ja Viasat Jääkiekko. Kanavat ovat katseltavissa veloituksetta tuona aikana myös Watson-palvelun ja Elisa Viihteen kautta.

Viasat Open Weekendin aikana Viasatin urheilukanavilla nähdään runsaasti live-urheilua, studiolähetyksiä sekä dokumentteja. Avoimen viikonlopun aloittaa perjantai-illassa KHL, jossa Jokerit saa vastaansa viimekauden Gagarin Cup voittajan SKA Pietarin.

Luvassa on myös runsaasti Valioliigan huippupelejä kuten lauantain Bournemouth - Manchester City, Newcastle - West Ham ja Manchester United – Leicester -kohtaamiset ja sunnuntain huippu-kiinnostava Liverpool – Arsenal -ottelu.

Lisäksi luvassa on myös kotimaista huippunyrkkeilyä Savonlinnasta. Boxing Night Olavinlinna -tapahtumassa kehään astuvat mm. Eva Wahlström ja Niklas Räsänen. Tämäkin ottelu on katsottavissa veloituksetta Viasat Urheilu HD -kanavalla.

Kanavat tulevat näkyviin automaattisesti, mutta mikäli näin ei tapahdu, voi olla tarpeen tehdä kanavahaku. Viasat Urheilu HD näkyy Anvia-Elisan kaapeli-tv-verkossa kanavapaikalla 263, Viasat Jalkapallo HD paikalla 267 ja Viasat Jääkiekko HD paikalla 265. Watsonissa kanavat näkyvät paikoilla: Viasat Jääkiekko HD 94, Viasat Urheilu HD 95 ja Viasat Jalkapallo HD 96.
 
HD-kanavat vaativat näkyäkseen Cable Ready HD -laitteen.
Katso viikonlopun otteluohjelma Viasatin sivuilta: www.viasat.fi/open