oma_anvia.png

01.03.2017 11:08 | Asiakastiedotteet

Sähköpostitilien siirto Anvialta Elisan ylläpitoon huhtikuussa 2017

Osana Anvian tuotevalikoiman yhtenäistämistä Elisaan nykyiset anvianet.fi ja netikka.fi –sekä osa omalla verkkotunnuksella (domain) toimivia sähköpostitilejä siirtyy huhtikuussa 2017 Elisan ylläpitoon. Siirron yhteydessä sähköpostiosoitteisiin ei tule muutoksia.

Kalenteri, task ja notes -toiminteet ja niihin tehdyt merkinnät nykyisestä webmail-sähköpostistasi eivät siirry muutoksessa
Huomioitavaa on että osa sähköpostin nykyisistä toiminteista (webmail) ei siirry muutoksen myötä. Poistuvia toiminteita ovat kalenteri, notes ja task. Vastaavia toiminteita ei ole käytettävissä Elisa Webmailissa. Tallennathan siis sinulle tärkeät merkinnät kyseisistä toiminteista itsellesi ennen siirtoajankohtaa. Sovelluksella käytettävissä sähköpostipalveluissa (esim. Outlook, Thunderbird, Microsoft Mail) toiminteet ja niihin tehdyt merkinnät säilyvät ennallaan.

Tärkeää: Siirrämme automaattisesti kaikki sähköpostitilit, joita on käytetty viimeisen 2 vuoden aikana. Käyttämättömät sähköpostitilit suljetaan siirron yhteydessä. Jos haluat säilyttää käyttämättömän sähköpostiosoitteesi, kirjauduthan siis tilillesi mahdollisimman pian.

Muutos koskee sekä yritys- että yksityiskäytössä olevia sähköpostitilejä. Muutoksesta tiedotetaan sähköpostitse yksityiskohtaisemmin tilejä, joita se koskee.