oma_anvia.png

Neukkarinäyttö

Neukkarinäyttö on toimistojen, virastojen, hotellien, oppilaitosten, kongressi- ja kokoustilojen tilavarausten automaattinen informointijärjestelmä. Sen avulla voidaan tallentaa neuvottelu- ja kokoustilojen varaukset etukäteen ja tuoda ne automaattisesti oikeaan aikaan näkyville. Näyttötaulun ulkoasua ja asetuksia voi myös muokata monipuolisesti.

Anvia Neukkarinäyttö kertoo onko tila vapaa

Järjestelmä on tarkoitettu yrityksiin, joissa on useita neuvottelutiloja. Tilavarausjärjestelmällä voidaan helposti pitää yllä neuvottelutilojen varauskalenteria.

Näytöltä nähdään kyseisen tilan varaukset. Kun tila on varattu, muuttuu näytön vihreä yleisilme punaiseksi, joten näet jo kaukaa onko huone varattu vai vapaa. Näytön asennus voidaan tehdä pystyyn tai vaakaan.

neukkarinaytto_pystyyn_vaakaan_0.png
Varaus myös voidaan helposti tehdä suoraan näytöltä. Pikavaraus -toiminnon avulla voidaan varata vapaana olevan huone suoraan näytöltä 15/30/60 minuutiksi tai määrittelemällä sopiva ajanjakso itse. Sinun ei tarvitse mennä tietokoneelle varataksesi huoneen käyttöösi. Ominaisuus voidaan myös ottaa tarpeen mukaan pois käytöstä. Jos näyttöä käytetään esimerkiksi vuokrattavien tilojen yhteydessä. 
 
Neukkarinäyttö asennetaan seinälle kaikkien toimiston neuvotteluhuoneiden viereen. Hakee neuvotteluhuoneen varaustilanteen Microsoft Exchangesta tai Google Kalenterista (tai muista kalentereista) ja näyttää tilan varaustilanteen. 

neukkarinaytto_summa.png
Neukkarinäytön päätelaitteena toimii normaali Android tabletti 7 "/ 10". Se koteloidaan lukittavaan seinätelineeseen ja lisätään sisään ohjelmisto saadaan aikaan Anvia Neukkarinäyttö. 
Seinäteline on samalla turvallinen suojakotelo, joka estää varkauden ja laitteen väärinkäytön. Korkealaatuisesta alumiinista ja teräksestä valmistettu tyylikäs ja linjakas kotelo
suojaa tablet-tietokonetta julkisissa tiloissa. Seinäteline voidaan asentaa suoraan seinään tai mihin tahansa VESA 100 kiinnityksellä varustettuun telineeseen.