oma_anvia.png

Kanavat verkkoon

Olisiko helpompaa, jos joku toinen hoitaisi sisällön kaapelitelevisio- tai IPTV-verkkoonne? Haluaisitko näyttää ravintolassasi suomalaista jääkiekkoa tai englantilaista jalkapalloa? Onko hotellivieraidesi joukossa paljon asiakkaita, joille haluaisit tarjota kanavia heidän kotimaastaan ja kotikielellään? 

Olemme palveluksessasi. Anvia TV auttaa teitä kanavasisältöjen kanssa. Anvia TV:n sisältöpalvelut ja operointi toimii asiakkaan partnerina ja mahdollistaa sen, että asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa, sisältöjen myyntiin ja kuluttajien kanssa asiointiin.

Asiakkaitamme ovat mm. operaattorit ja SMATV:t. Palveluidemme loppukäyttäjiä ovat mm. kuluttajat, ravintolat, hotellit ja verkko-osuuskunnat.

Asiakas saa käyttöönsä Anvia TV:n monivuotisen käyttökokemuksen sekä vahvan teknisen, sopimusjuridisen ja markkinointiosaamisen. Omien asiantuntijoidemme lisäksi yhtiön verkostoon kuuluvat niin kotimaiset kuin kansainväliset alan erikoisosaajat. Toimintaamme ohjaavat asiakkaidemme tarpeet: kattavat palvelut, kustannustehokkuus, riskien minimointi ja joustavuus.

 
Esimerkkejä tällä hetkellä tarjolla olevista kanavista:
» Kanavapaketit Anvian verkossa
 
Näiden lisäksi meillä on jo valmiiksi sopimukset lukuisten kansainvälisten toimijoiden kanssa. Kysy mitä kaikkea voisimme tarjota juuri teidän verkkoonne.